Župan Komadina posjetio Polikliniku Terme Selce

Objavljeno 11.04.2019 - Turizam

Župan Komadina posjetio Polikliniku Terme Selce

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima posjetio je Polikliniku Terme Selce, gdje je s vodstvom Klinike, prim. dr. Vlastom Brozičević i prim. dr. Ivanom Brozičevićem, razgovarao o planovima i potencijalima javnih i privatnih zdravstvenih ustanova na čijem se radu temelji zdravstvena turistička ponuda Kvarnera.

„Terme Selce jedan su od temelja zdravstvenog turizma Primorsko-goranske županije. Ovo je jaka privatna klinika s tradicionalnim i inovativnim metodama koja je poznata u svijetu i po liječenju vrhunskih sportaša. Stvaranjem Klastera zdravstvenog turizma u koji smo udružili županijski i privatni sektor imamo sve preduvjete kako bi bili prepoznatljivi i našu tradiciju pretvorili u našu budućnost“, rekao je župan te dodao da su osobna iskustva pacijenata najbolja reklama i najbolji marketing.

Prim. dr. Vlasta Brozičević naglasila je da im je vizija i dalje ostati lider u Primorsko-goranskoj županiji te regionalni lider u pružanju zdravstvenih usluga kako domicilnom stanovništvu tako i svim gostima iz Europe i svijeta. „Dokazali smo da znamo i možemo. Dolazi nova generacija naših mladih, naši djelatnici su izvrsni, imaju sve kompetencije te mislim da uz praćenje i daljnju edukaciju možemo polučiti nešto što se zove Europski centar za zdravstveni turizam. U suradnji s lokalnom zajednicom želimo podignuti osviještenost naših svih različitih struka u turizmu i onih koji su suradnici u turizmu jer njihova kvaliteta podiže našu dodatnu vrijednost. Osim toga kroz suradnju sa srednjom Medicinskom školom iz Rijeke čiji učenici već 19 godina dolaze na praksu uz podršku Primorsko-goranske županije i Grada Crikvenice mislim da nemamo straha za budućnost“, rekla je prim. dr. Borzičević te dodala da Poliklinika već danas uspijeva popuniti kapacitete svih jedinica.

Među pacijentima klinike je i Marin Zulin, nogometaš Arsenala iz Kijeva koji je već drugi puta u Poliklinici Terme na rehabilitaciji; prvi put prije devet godina i kako je bio jako zadovoljan rehabilitacijom opet se vratio kako bi čim prije sanirao novu ozljedu koljena.

Poliklinika Terme Selce već 30 godina prakticira i promovira zdravstveni turizam i to cijele godine. Svojim znanjem i kvalitetom usluge brinuli su o preko 40.000 pacijenata iz 86 zemalja. Doda li se i 120 olimpijskih pobjednika, za Terme Selce se može ustvrditi da su pravi ambasadori zdravlja naše županije. Prim. dr. Vlasta Brozičević, županu je predstavila i inicijativu EU CERTEH, kao priliku za javno – privatno partnerstvo u bržem i učinkovitijem razvoju zdravstvenog turizma lokalne zajednice. Pozvala je na daljnju suradnju i prepoznavanje učinjenog kao bazu novih mogućnosti.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u