Zeljko Pervan 14.8. u Opatiji, na Ljetnoj pozornici

Objavljeno 04.08.2020 - Zabava

U petak, 14. kolovoza, Željko Pervan napokon stiže na opatijsku Ljetnu pozornicu sa svojim showom „Izlazak iz ormara!

„Definitivno, konačno i jamačno, 14. kolovoza izlazim iz ormara! Za svoj izlazak iz ormara odabrao sam najljepši grad na svijetu – Opatiju bajnu!“, najavio je svoj dolazak u Opatiju jedan od naših ponajboljih komičara.
Od izvedbe aktualnog Pervanovog showa dijeli nas svega desetak dana, a ako je suditi po dosadašnjim reakcijama publike na „Izlazak iz ormara“, u Opatiji će se za ovaj show tražiti karta više.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Ulaznice za Pervanov „Izlazak iz ormara“ mogu se kupiti po cijenama od 100 kn za partner i 130 kn za VIP kategoriju.
Ulaznice potražite u prodaji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, na www.ticketshop.hr i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima.
Početak predstave je u 20 sati.

Autor: Koraljka Dilić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u