Željka Markić upozorila na veleizdajničko ponšanje Plenkovića

Objavljeno 10.08.2018 - Vijesti

Željka Markić upozorila na veleizdajničko ponšanje Plenkovića

Da je vlast slast svi već odavno znamo, no interes države se ne smije izdavati zbog nekoliko ruku u Saboru.

Nepravilnosti u izbornom zakonu su od srpske političke elite u Hrvatskoj napravili od HDZa stranku koja će prešućivati veleizdajnička ponašanja čelnika srpske stranke u Hrvatskoj koja u potpunosti negira važne državne trenutke poput oslobodilačkih akcija Oluja i Bljesak. Članovi vladajuće koalicije s HDZom na čelu podržavaju obilježavanje Oluje, ali u Srbiji, tj. radi se o događanju PROTIV OLUJE!

Upravo zbog ovakvih anomalija i sve jačeg radikaliziranja u Srbiji oglasila se i Željka Markić s potpuno logičnim tekstom koji prenosimo u cijelosti:

 

Oluja nam je 5.kolovoza 1995. donijela oslobođenje okupiranih hrvatskih teritorija, zaštitu života malobrojnih ne-Srba koji su živjeli na okupiranim područjima, prekinula opsadu Bihaća…

Oluja nam je 5. kolovoza 2018. razotkrila da se iza Pupovčevog desetljeća dugih priča o antifašizmu i ljudskim pravima u stvari skriva opravdavanje velikosrpskog osvajanja Hrvatske. Jer, ako je Oluja bila pogrom, a ne oslobodilačka akcija, onda je teritorij koji su Srbi 4 godine držali pod okupacijom očistivši ga gotovo u potpunosti od domaćeg, ne-srpskog stanovništva – nije bio hrvatski. Već čiji? Srpski?

Oluja nam je 2018. pokazala i da su za službene predstavnike Srbije e “ustaše” svi oni koji su branili i oslobodili Hrvatsku od srpske okupacije.
Srbija spremna za ulazak u EU?

Ali, nije problem Hrvatske niti Milorad Pupovac, niti Vulin, niti Vučić. Problem je vodstvo stranke koja se naziva Hrvatskom demokratskom zajednicom – koje će sve učiniti da spriječi nastup hrvatskog branitelja Thomsona na Trgu bana Jelačića – sve do otimanja mikrofona iz ruke i isključivanje tona, a opravdavati prisutnost svog koalicijskog partnera na protuhrvatskom skupu. Kaže nam Plenković – Pupovac je bio pozvan. Pa, i Thomspon je bio pozvan. Jedan u Bačku Palanku, drugi na Trg bana Jelačića. Jednog je pozvao Vučić, drugog, Vatreni. Ako smo trebali da nam netko nacrta čiji poziv je važniji Plenkoviću, evo, g. Pupovac nam je nacrtao.

Na navedene anomalije osvrnuo se i MOST te su jasno prozvali Plenkovića radi ovakvog nedopustivog ponašanja vladajuće većine s HDZom na čelu!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u