Želite postati zapovjednik jahte?

Objavljeno 10.01.2019 - Vijesti

Želite postati zapovjednik jahte?

Od 14. do 22. siječnja traje tečaj za zapovjednika jahte kategorije A (do 100 BT) i kategorije B (do 500 BT) koja traje do 08. veljače.

U novotvorenom Pomorskom učilištu MASTER MARINER d.o.o. , Verdieva 17/4, u Rijeci, u ponedjeljak 14. siječnja započinje tečaj za zapovjednika jahte do 100 BT-a. Cijena tečaja za A kategoriju je 5400 kuna, a uz biljege, takse, lječnički pregled i ispite polaznika ovaj će certifikat stajati cca 6500 kuna.
Ciena tečaja za B kategoriju je 10 000 kuna ,a uz biljege, takse, lječnički pregled i ispite polaznika će ovaj certifikat stajati cca 12 500 kuna.
Praktični dio održati će se čak četiri dana i to na najpoznatijoj jedrilici na Kvarneru koja je dugačka 15 metara, KIGO!

MASTER MARINER nudi pomorsku izobrazbu i savjetništvo pomorcima, prema certifikaciji MMPI.

Organiziraju se tečajevi za profesionalne pomorce prema STCW konvenciji, kao i prema Pravilniku o brodicama i jahtama.
Po potrebi, organiziramo last minute tečajeve u najkraćem mogućem roku bez obzira na broj polaznika, s obzirom na termine ukrcaja pomoraca.

Kroz dugogodišnje iskustvo na poslovima učilišta i savjetništva, važan je i osobni pristup prema korisnicima usluga, stoga je zadržano besplatno savjetništvo i potpora u prijavi ispita i preuzimanju certifikata i dokumenata.

Obveza učilišta je da pomorci uspješno svladaju nastavne programe, budu profesionalni u izvršavanju svojih pomoračkih dužnosti u plovidbi.

Poslovni cilj, smisao predavačkog tima MASTER MARINERA je premostiti profesionalne zahtjeve brodara na tržištu rada u pomorstvu, sa strukovnim kompetencijskim formiranjem budućih pomoraca.

Više informacija na 051 586 375 ili na 099 601 6070
mastermariner.hr@gmail.hr

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u