Želite da vam bude bolje, na izborima ne glasujte više ni za SDP i HDZ

Objavljeno 25.02.2013 - Vijesti

Želite da vam bude bolje, na izborima ne glasujte više ni za SDP i HDZ

Poruka od mladih Nijemaca Hrvatima je jasna, ako želite bolji život od onoga što imate, ne smijete više glasovati niti za SDP niti za HDZ.

Obje stranke su se istrošile, kažu naši sugovornici iz razvijene Njemačke.
Vi u Hrvatskoj zbog SDPa i HDZa nemate razvijen osjećaj prema odgovornosti, tako da ako bilo koji politički ili gospodarski program kod vas ne uspije, nitko nije kriv. Kod nas u Njemačkoj točno se zna da onaj koji vlada ili vodi neko ministarstvo je zaslužan za sve ono dobro, ali je i kriv ako je nešto loše. Kazne su drastične, od isključivanja iz politike do novčanih kazni. Tko je ikada kod vas odgovarao ako neki projekti Vlade nisu uspjeli, ili ako neki sud zavlači sudske slučajeve?

Politika SDPa i HDZa je jasna, zaštita birokrata, političara, sudaca i krupnog kapitala na uštreb građana. Zato danas i imate 25 % PDVa i porezno ste jedna od najopterećenijih država u Europi. Hranite birokrate. Na jednog poštenog radnika Hrvati moraju hraniti tri nepoštena birokrata. To tako ne ide.

U Hrvatskoj imate skoro 13 milijuna gostiju, sasvim dovoljno za plasman većine hrvatskih proizvoda, no lobiji SDPa i HDZa stimuliraju uvoz jer na njemu osobno zarađuju, a na proizvodnji u Hrvatskoj, ne!
Mi Nijemci na Hrvatsku gledamo kao zemlju prijatelj, i kao zemlju dobrih radnika i sportaša i lijepog mora i plaža.  No, uvijek smo se pitali kako to da tako lijepa država ima na vlasti toliko ne organizirane i ne educirane političare. Kako to da Hrvati koji tako dobro govore jezike, imaju političare koji ne znaju engleski, njemački, talijanski, francuski? Kakve su to ljude izabrali?
Eto, naša poruka je jasna, želite li bolju Hrvatsku, ne možete više glasovati za one koji su vam uništili radna mjesta i koji vas sramote izvan granica Hrvatske. Dakle, na lokalnim izborima veliko NE – SDPu i HDZu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u