Završilo natjecanja barmena Havana Junior Barmen Cup 2018.

Objavljeno 13.05.2018 - Zabava

Završilo natjecanja barmena  Havana Junior Barmen Cup 2018.

Karlo Španjol pobjednik je Havana Junior Barmen Cup natjecanja barmena koje se održalo 10. svibnja u Rijeci, na samome Korzu…. i bilo je fantastično.

Naravno govorimo o 8. natjecanju barmena pod nazivom Havana Junior Barmen Cup 2018., koje se jučer održalo na Korzu u okviru Champagne Bara Pommery. Kao i svako natjecanje barmena do sada i ovo je prošlo fenomenalno! Uz plesne ritmove, talentirane pjevače, savršene mlade plesače iz Plesne grupe Flame, PC Mimbao te nezaboravne Vatrene Riječke Mažoretkinje. Svima njima možemo zahvaliti na odličnoj zabavi kao i barmenima na fantastičnim koktelima. Plesalo se i zabavljalo dugo u noć.

Prvo se želimo zahvaliti svim gostima, prijateljima, natjecateljima, sucima, te svima ostalima koji su nam pomogli da ovo natjecanje bude uspješno, nezaboravno i naravno zabavno. Bez Vas sve ovo ne bi imalo smisla, tako da još jednom hvala svima! Također hvala i medijskim predstavnicima koji su se potrudili da se naš dobar glas pročuje daleko.

Sad, kad smo se lijepo zahvalili svima koji su nam omogućili ovaj spektakl, vrijeme je da kažemo o čemu se zapravo jučer radilo. Havana Junior Barmen Cup je natjecanje koje se održava svake godine još od davne 2010., te okuplja barmene početnike iz cijele Hrvatske koji su završili Školu barmena u Udruzi konobara i barmena Hrvatske. Ove godine 9 natjecatelja odvažilo se, na sred Korza, ispred Champagne Bara Pommery, stati pred zahtjevnu publiku i zainteresirane prolaznike, te prezentirati što su sve naučili u svom kratkom barmenskom stažu. Nervozu u zraku se moglo rezati nožem, ali uz navijanje riječke publike i pokojeg Mojita, naši barmeni su uspješno prebrodili i tu prepreku, te je show mogao početi. Bilo je ovdje svega, od izvrsnih trikova, atraktivnih bacanja, do nešto manje uspješnih pokušaja. Ipak, cilj natjecanja je pružiti priliku novim barmenima da pokažu što su sve naučili do sada, ali i ohrabriti ih da se nastave baviti ovom atraktivnom strukom, što smo nadam se ovim natjecanjem uspješno izvršili.

A sad ono bez čega natjecanje nije natjecanje – rezultati. Nakon podužeg vijećanja, zbrajanja i oduzimanja bodova, dobili smo pobjednika. Najveći broj bodova osvojio je Karlo Španjol, kojem ovim putem čestitamo na odličnom rezultatu. Svaka čast! Na izvrsnom drugom mjestu našao se Marin Prvpić koji je osim toga dobio i nagradu za najbolji Show, dok je 3. mjesto zauzela Jelena Vidović!
Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada bio je znak za početak zabave za sve goste i natjecatelje na kraju zahtjevnog natjecanja. Osoblje Champagne Bara Pommery i DJ Macola pobrinuli su se da svi budu sretni i rasplesani do ranih jutarnjih sati.

I za kraj, hvala našem partneru Champagne Bar Pommery, te dragim sponzorima što su nam pružili podršku bez koje ovo natjecanje ne bi bilo potpuno – Havana Club, Pernod Ricard, dboki, Kotanyi Hrvatska, ODK, Three Cents pića, Scorpio ugostiteljska oprema, Novi List, Grad Rijeka, Primorsko – Goranska Županija, Totalni FM Rijeka koji je proširio dobar glas o natjecanju, Pizzerija Maslina koja se pobrinula da barmeni ne budu gladni, i svim drugim sponzorima.

Autor: Ivana Jandrijević

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u