Započeli ste Novu godinu prevarom?

Objavio Kigo 10.01.2017

Spadate li i vi među one nestretnice koje su Novu godinu započele s prevarom svoga dečka?
Znate kako se kaže kako vam je Nova počela, takva će vam i biti cijelu godinu, no to vama svakako nije ništa novo jer prevaru vašeg dečka već doživljavate kao potpuno normalnu stvar.

Možda se pitate jeste li DROCA? Odgovor je jasan, jeste, droca ste i to ona najgore vrste. Ono što danas radite sa svojim dečkom, to ćete sutra raditi i sa svojim mužem. Dečka imate radi vlastite sigurnosti, a okolne fukače radi vaše neutažive želje za adrenalinskim seksom i za prevarom koja vam je u krvi.

Možda se i nadate da će vam okolni fukači ponuditi neku vezu ili možebitno brak, no varate se. Fukači s kojima varate svoga dečka koji vas voli, znaju puno bolje od vašeg dečka kakvi ste i za njih vi ste obična DROCA te vas fukači koriste kao vreću u kojoj se nalazi rupa u koju se oni mogu nemilosrdno i bezgranično adrenalinski “zagrijavati” i ispuhivati.

Veza ili ženidba kod vaših fukača sigurno ne dolazi u obzir, no u većini slučaja niti dečko kojeg varate neće dugo ostati s vama jer  “zaklela se zemlja raju, da se sve tajne kad tad odaju”. U prijevodu, za vaše prevare vrlo brzo će saznati ili vaše prijateljice ili prijatelji od vaših fukača i priča vrlo brzo zaplovi javnosti.

Može li cura koja je Novu godinu započela prevarama i osigurala sebi epitet DROCE, etablirati se u nekom društvu kao normalna djevojka?

Može, jedino preseljenjem u drugu sredinu u kojoj neće raditi iste pogreške, no to je u načelu za curu prevaranticu/DROCU vrlo teško.

Potreba varanja partnera s kojim ste u vezi može se protumačiti i kao svojevrsna bolest, pa je najbolje za slučaj da se upravo vama to događa, da potražite psihičku pomoć.

Prevara nije normalna, niti dobro došla, niti je ikada ikome donesla sreću i mir.

Razmislite….

 

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189