Zanimljiv vikend u River pubu

Objavljeno 06.11.2019 - Zabava

Zanimljiv vikend u River pubu

Nakon što smo prošli tjedan preskočili karaoke zbog popularne Noći vještica, čekanju je došao kraj, novi četvrtak je uskoro tu, što znači da nam uskoro slijedi i 5.epizoda popularnih STUDENTSKIH KARAOKA u River pubu!

Volite pjevati, a nemate priliku iskazati svoje pjevačko umijeće? Onda si svakako rezervirajte četvrtke za River pub i najraspjevaniju zabavu u gradu! 🙂

I u 5. sezoni karaoke vodi riječka pjevačica i voditeljica Božidarka Matija Čerina, a karaoke će se u Riveru odvijati SVAKOG ČETVRTKA! Svi pobjednici večeri nastupit će i u velikom finalu koje će se dogoditi početkom lipnja 2020., a u kojem će moći osvojiti vrlo vrijedne nagrade:

3.nagrada – Smart TV
2.nagrada – Električni romobil
1.nagrada – SKUTER

Nagrade su itekako vrijedne, pa se potrudite osvojiti svoje mjesto u velikom finalu kroz izlučne večeri četvrtkom, a pobjednik večeri bit će nagrađen baksama tekućih hmeljskih napitaka!

Također vas čeka i HAPPY HOUR od 22-23h, da se brže i lakše oslobodite treme! 🙂 Medica/borovička/biska -> 1 + 1 GRATIS!

Sve smo rekli, vidimo se u četvrtak 07.11. od 21:30h na studentskim karaokama u River Pubu!

* * *

U petak 08.11. u River pub nam iz Opatije stiže talentirana skupina prijatelja koji su se udružili u hip hop/rap kolektiv REINKARNACIJA!
Pridružit će im se kolege iz skupine TRAPLES, a večer će upotpuniti i nastupi JENA THE MAN te DJ HAZY MANNERA koji čine i sastavni dio Reinkarnacije.

Ekipa je do sada izdala 3 albuma – “Over doze kifoza”, “Ulica 9.rujna” i “Traitors”. Iza sebe imaju zapisan veći broj “utakmica” od kojih svakako treba izdvojiti zapažene nastupe na Student day festivalu, u Palachu kao predgrupa “Kiši Metaka”, te iznad svega nastup doma, na festivalu Opatijske Barufe, čije je posljednje održano izdanje imenovano upravo po njima!

Večer će otvoriti i zatvoriti DJ HAZY MANNER, a nakon njegovog prvog kraćeg seta stiže JENA THE MAN, mladi talentirani glazbenik iz Opatije koji već godinama zabavlja i uveseljava ljubitelje glazbe svirajući na ulicama i trgovima diljem Hrvatske, ali i Europe. Njegova glazba sastoji se od sviranja akustične gitare, pjevanja, repanja, beatboxanja i loopinga. Ključni dio njegovog nastupa je upravo loop pedala koja mu daje mogućnost da slaže i producira glazbu uživo pred svojom publikom, i to moramo reći radi – odlično! 😉 Također je specifično da u svom nastupu često koristi svoju gitaru kao bubanj, odnosno vrstu perkusija, a najviše na Luku utječu glazbenici kao što su Dub FX, Pink Floyd, FKJ, Travis Scott, Post Malone.

Nakon njegovog seta reperi EL ESE i PINO KIO pridružit će se kolegama kako bi Reinkarnacija nastupila u punom sastavu. Nakon Reinkarnacije nastupit će dečki iz Traplesa koji će preuzeti Dj kontrolere te držati atmosferu do 04h, tako da nemojte nikako otići prebrzo… 😉

Program počinje u 22:00h, a ulaz je besplatan.

* * *

ONE POSSIBLE OPTION – Upečatljive vokalne linije upotpunjene žestokim zvukom benda te skladanje bez kalkuliranja, sa dobrom pjesmom na prvom mjestu je nešto što obilježava ovaj odličan riječki sastav.

OPO ne vuče puno iz već postojećih žanrova već kreira vlastiti identitet modernog rocka, koristeći elektronske podloge i sampleove na unikatan način, koji nije inspiriran elektro glazbom današnjice ili industro rockom.

U pediodu između 2011. i 2014. godine One Possible Option je objavio dva EP-a za hrvatske i njemačke izdavače, te odsvirao velik broj koncerata kod nas i po Europi, a zatim uzeo pauzu da se u potpunosti uhvati rada na prvom punom albumu. Sada već dugo isčekivani album na kojem se završavaju zadnji detalji već je dobio odlične recenzije prvih singlova u Americi i u Engleskoj.

Na live nastupima ovi momci izvlače iz sebe svoj maksimum te ubacuju u još dvije brzine više, pa nas zaista veseli što imamo prilike ugostiti ovaj odličan sastav u subotu 09.11. od 22h u našem River pubu. Ulaz na koncert je besplatan.

Vidimo se! 😉

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u