Zanimljiv blagdanski program na Trsatskoj gradini

Objavljeno 06.12.2018 - Zanimljivosti

Zanimljiv blagdanski program na Trsatskoj gradini

Na oduševljenje najmlađih, jučer je Trsatsku gradinu posjetio Djed Božičnjak te očekivano izazvao interes velikog broja djece, njihovih roditelja te baka i djedova. Kako i priliči, Djedica nije stigao praznih ruku pa je svoju vreću napunio slatkišima i poklončićima za svu djecu koja su bila dobra – a bilo ih je zaista mnogo!

Nakon spektakularnog paljenja lampica u kojem su uživale tisuće posjetitelja, na Trsatskoj gradini blagdanske radosti polako se zahuktavaju pa ni u danima koji predstoje zanimljivog programa neće nedostajati.

U četvrtak, 06. prosinca u 15:00 sati na Trsatsku gradinu dolazi Sveti Nikola koji će se družiti i fotografirati s mališanima te ih darovati slatkišima.

Vikend je pak rezerviran za glazbene nastupe pa će u petak, 07. prosinca u adventskom parku na Gradini nastupati Daniel Beni i Damjan Brnić – članovi D’Beni banda, ovoga puta u akustičnoj varijanti s dvije gitare, a posjetitelje će zabaviti u ritmu pop – rock skladbi.

U subotu, 08. prosinca će Trsatska gradina ugostiti Djed Mrazove Gradske glazbe Trsat koji će prigodnim blagdanskim repertoarom zabaviti sve prisutne i među zidine kaštela unijeti duh Božića, a nastupat će od 19:00 sati.

Autor: Sabina Frlan

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u