Zabavni program HRT opet ne može organizirati Doru

Objavljeno 10.01.2015 - IzdvojenoZabava

Zabavni program HRT opet ne može organizirati Doru

Zvuči nevjerojatno, no Hrvatska sa svojim TV kadrom na nacionalnoj televiziji, posebno pametnjakovićima u zabavnom programu, nije u stanju organizirati Doru kako bi izabrali pjesmu za Eurosong. Ovaj gaf se događa već drugo godinu za redom, a mnogobrojni obožavatelji ovog događanja u Hrvatskoj ne razumiju zašto HRT ne smijeni u cijelosti vodstvo zabavnog programa na HRTu.

Pjesma Eurovizije 2015. bit će jubilarni 60. Eurosong, koji će biti održan u Beču zahvaljujući pobjedi Conchite Wurst na Pjesmi Eurovizije 2014. s pjesmom “Rise Like a Phoenix”. Poluzavršne večeri biti će održane 19. svibnja i 21. svibnja, dok je završnica Eurovizije 2015. predviđena za subotu, 23. svibnja 2015.

Ovo će biti drugi put kako je Austrija domaćin Eurosonga nakon 1967. godine. Edgar Böhm, glavni voditelj zabavnog programa ORF-a najavljen je kao izvršni producent natjecanja.

Do sada je svoje sudjelovanje na natjecanju potvrdilo 39 zemalja, uključujući povratak Cipra, Češke i Srbije, te odustajanjem Ukrajine od natjecanja zbog financijskih i političkih problema.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u