Za sedam dana Biograd Boat Show 2019

Objavljeno 10.10.2019 - TurizamVijesti

Za sedam dana Biograd Boat Show 2019

Biograd Boat Show 2019 na rasporedu je već idući tjedan. Najveći sajam brodova u Srednjoj i Istočnoj Europi započinje 17. listopada, a završava 20. Ovogodišnje, 21. izdanje obećava biti još veće i bolje, kako bi obilježilo 21 godinu uspješnih izlaganja.
U Biograd dolazi preko 300 izlagača s više od 320 plovila.
U skladu s našom tradicijom, i Nautika centar Nava ponovno izlaže u Biogradu. Ako tražite povoljne ponude za uzbudljive pustolovine na moru, bjeg za vikend, ribolov, vodene sportove, charter ili charter management obratite nam se na Biograd Boat Show-u kod sjevernog ulaza Marine Kornati. Provjerite koje smo sjajne ponude pripremili za sajam i slobodno razgledajte naša plovila.
Plovila na Biograd Boat Show-u 2019
Novi Flyer 10 – novi modelom Flyer kategorije Beneteau motornjaka odvest će Vas dalje nego što možete zamisliti. Ovaj moderni motornjak istovremeno je odličan za boravak, ali i kao dnevno plovilo, a ne manjka mu ni stila ni odličnih performansi. Povedite sa sobom i svoje goste i zabavite se, jer se na Flyeru 10 udobno može smjestiti do 11 osoba.
Antares 9 – Odličan motornjak za vikend-izlete – Antares 9. Beneteau je osmislio ovo 9 metara dugo plovilo kako biste uživali u svojim morskim pustolovinama do maksimuma. Model zadržava klasičnu eleganciju koju kombinira s modernom tehnologijom i performansama.
Antares 8 – Istražite nove obale na Beneteau Antaresu 8. Dizajniran je da bude okretan, moćan i udoban. Idealno je to plovilo za odlazak u avanturu i otkrivanje novih mjesta i predah, a na palubi Vam neće manjkati sigurnosti, udobnosti i snage.
Flyer 8 SUNdeck – Plovila za dnevnu plovidbu s Flyerom 8 SUNdeck od Beneteau dobila su novi standard. Ovaj model kombinira praktičnost, udobnost i dobar prostor, a sve kako biste Vi imali najljepše uspomene sa svojih morskih pustolovina. Do 10 ljudi može se udobno smjestiti na ovom 8 metara dugom plovilu.
Sea Ray 230 Sun Sport Outboard – iskoristite priliku na sajmu i razgledajte 230 Sun Sport Outboard. Radi se o vikend-kruzeru Sea Raya. Ovaj Sea Ray motorni brod može primiti i sve Vaše prijatelje i obitelj, a svi će biti elegantno i udobno smješteni. 230 SS OB moćan je suputnik čiju dugovječnost osigurava i napredna tehnologija zaštite od UV zraka.
Lagoon 50 – Doživite izbliza višestruko nagrađivani Lagoon 50 u Biogradu. S ciljem da bude katamaran s mnogo mogućnosti, Lagoon 50 se pozicionirao kao odlična opcija za nautičare koji traže moderan, velik katamaran iznimnih plovnih sposobnosti. Jedrilje nove generacije pruža vrhunske performanse vrlo jednostavno i učinkovito.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u