Za rekonstruirani hotel Esplanade 40 milijuna kuna

Objavljeno 11.08.2017 - IzdvojenoTurizamVijesti

Za rekonstruirani hotel Esplanade 40 milijuna kuna

Ministar turizma Gari Cappelli će u ponedjeljak, 14. kolovoza 2017. godine povodom obilježavanja i proslave Dana grada Crikvenice sudjelovati na svečanoj sjednici Gradskoj vijeća grada Crikvenice.

Prije početka svečane sjednice ministar će u 17:00 sati obići potpuno rekonstruirani hotel Esplanade 4* (Strossmayerovo šetalište 52, 51260 Crikvenica).

Riječ je o najvećoj investiciji hotelijerske tvrtke Jadran d.d. u proteklih dvadesetak godina. Ukupna vrijednost investicije je 42 milijuna kuna, a sastoji se od 30 soba i 8 apartmana sa ukupno 76 kreveta u dva objekta – stari dio izgrađen 1929. godine koji je vraćen u izvorno stanje u kojem se nalazi i restoran te dograđeni dio izgrađen 70-ih godina, a koji je ovim projektom kompletno izmijenjen. Recepcija, SPA centar, konferencijska dvorana te dva bara nalaze se u spojnom dijelu koji je ponovno izgrađen iz temelja dok je nekadašnja poznata plesna terasa dobila bazen te veliko sunčalište na četiri nivoa. U hotelu je trenutno zaposleno 35 zaposlenika Jadrana, a u planu je da hotel bude otvoren tijekom većeg dijela godine.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u