Za 5 dana počinje 9. Rijeka Tattoo Expo

Objavljeno 18.11.2019 - Zanimljivosti

Za 5 dana počinje 9. Rijeka Tattoo Expo

U petak 22. studenog počinje deveto, do sada najveće izdanje riječke tattoo konvencije, koja će ugostiti 105 vrhunskih tattoo artista i preko 30 izlagača.

U tri dana trajanja konvencije osim izuzetnih umjetničkih djela na koži, posjetitelji će imati prilike uživati u raznolikom zabavnom programu.

Atraktivna novost ove godine je subotnje natjecanje u Cosplayu, organizirano u suradnji s Udrugom 3. Zmaj. Cosplay je hobi u kojem sudionici zvani cosplayeri nose kostime i modne dodatke kako bi utjelovili određeni lik. Izvori likova koje cosplayeri utjelovljuju su anime, crtani filmovi, stripovi, filmov i televizijske serije te videoigre. Prijave za cosplay otvorene su do četvrtka 21. studenog.

Nakon cosplayera održat će se jedno sasvim posebno tattoo natjecanje – ono za najgoru tetovažu. Ako mislite da je vaša tetovaža loša i želite se riješiti iste ovo je prava prilika za vas. Prijavite se u samoj dvorani na info pultu i sudjelujte u natjecanju jer nagrada su tretmani laserskog uklanjanja najgore o dabrane tetovaže, u suradnji sa Ghost laser t attoo removal.

A nastavlja se jedna pozitivn a suradnja, pa će tako u petak u 17 sati bit će prikazan film „Gurati naprijed“ o Košarkaškom klubu Kostrena, Košarka u kolicima. Na prikazivanje filma doći će i sami akteri čija će kolica postati nakratko platno za oslikavanje u režiji naših tattoo artista.

Nedjelja je i ove godine obogaćena sadržajem za najmlađe. Kreativna radionica održati će se u dva termina, od 10.30 do 1 2.30, i od 15 do 17 sati. Radionica je namijenjena djeci od 6 godina nadalje (mlađi mogu iznimno sudjelovati uz pratnju starijeg brata ili sestre), a broj mjesta je ograničen. Rok za prijavu je do srijede 20. studenog, a prijave su na poveznici: http://tiny.cc/3w6dgz

Tijekom sva tri dana izvrsnu glazbenu podlogu osigurat će ekipa Radio Rože, novog riječkog community Internet radija. Posebnost ovih glazbenih poslastica je to da će biti „puštane“ s gramofonskih ploča.

Foto natječaj

Kako bi ovjekovječili zanimljive trenutke naše konvencije, ali i us usret obilježavanju jubilarnog desetog izdanja idu će godine, Rijeka Tattoo Expo raspisuje fotografski natječaj za najbolju fotografiju snimljenu na 9. Rijeka Tattoo Expo. Na natječaj se mogu prijaviti svi, amateri i profesionalci, a uvjete i pravila možete pročitati ovdje http://tiny. cc/dq6dgz .

Akcija doniranja

Već niz godina Rijeka Tattoo Expo pomaže potrebitima kroz akciju doniranja koja se organizira u suradnji sa Općinom Kostrena, Komunalnim društvom Kostrena i Turističkom zajednicom Općine Kostrena. Ove godine toj se akciji pridružuje i muški frizerski salon Wolf, koji će tijekom konvencije uređivati vaše brade i kosu, a sav prikupljeni iznos donirati će se za kupnju knjiga za školsku knjižnicu OŠ Kostrena i to knjiga potrebnih za lektiru prema novom kurikulumu. U akciji doniranja moguće je sudjelovati i ubacivanjem novca u donacijske kutije koje će se nalaziti u prostoru dvorane.

Ulaznice za 9. Rijeka Tattoo Expo moći će se kupiti od prvog dana konvencije 22.11. do zadnjeg dana 24.11. isključivo na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30,00 kuna, dok je cijena trodnevne ulaznice 50,00 kuna.

Ulaz se otvara u petak u 12 sati, a u subotu i nedjelju u 10 sati.

Autor: Mia Mohorić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u