Wine VIP Event Opatija 2018

Objavljeno 13.03.2018 - Zanimljivosti

Wine VIP Event Opatija 2018

WINE VIP EVENT – Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca
je događaj koji ima veliku važnost za naš turizam i njegovu kvalitetniju ponudu i uslugu, ali i za poljoprivredu jer želimo naše vinare i ostale proizvođače direktno povezati sa ugostiteljima i hotelijerima. Radi se o stručnom edukativnom druženju i event je usmjeren prema ugostiteljima, hotelijerima i turizmu općenito.

Konferenciju organizira agencija RICERCA MERCATO u Opatiji 14.ožujka u 14h u dvorani GERVAIS pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske a u suorganizaciji PGŽ CPRR -Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj, TZ Rijeka i potporu TZ Grada Opatije.

O važnosti gastro i vinskog turizma najbolje govori rimska poslovica: „Da bi upoznao jedan narod, sjedni za njegov stol, probaj njegovu hranu i pij njegovo vino!“

Događaj se u prvom redu sastoji od govora i izlaganja naših vrhunskih govornika i vinskih i ugostiteljskih znalaca, ali i druženja s našim izlagačima uz degustiranje i uživanje u njihovim proizvodima – vinu, pršutu, tartufima, siru i ostalim delicijama. A sve će biti začinjeno malim domjenkom i druženjem s našim partnerima i izlagačima.

Vrhunski govornici su vrlo cijenjeni ugostitelji, pobjednici sommelierstva Hrvatske i Austrije – Filip Savić, Mario Meštrović, Emil Perdec i Karin Rupena Perdec, Jure Andrjašević, …..a poseban gost je Austrijski pobjednik sommelierstva Suwi Zlatic. Neke od hit tema su:
Prodaja srcem i razumom! Govor tijela i retorika kao tajno oružje u prodaji….
Vino na visokoj peti
Kreiranje vinske karte malog bara ili restorana – SWOT ANALIZA
Spajanje hrane i vina ….

Ulaz je moguć samo uz prethodnu prijavu zbog ograničenog broja gostiju.
Hvala što ćete odvojiti vrijeme i radujemo se druženju,
Ricerca Mercato

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u