Vukovarcima najteže što i danas zločinci šeću slobodno

Objavljeno 17.11.2018 - Vijesti

Vukovarcima najteže što i danas zločinci šeću slobodno

Vukovar danas izgleda bolje nego mnogi srbijanski gradovi iz kojih je preko 25 000 vojnika došlo u Vukovar, razorili su ga i okupirali.
Srpska mržnja prema Vukovaru je bila identična kao i mržnja prema cijeloj Hrvatskoj, no Vukovar je bio nakbliži srbijanskoj granici i Beogradu od kuda se kovala zločinačka ideja okupacija Hrvatske, pa je taj grad prvi doživio napad kakav nije viđen od vremena fašizma u drugom svjetskom ratu.

Srbi su imali velike gubitke na Vukovaru i nakon 12 000 smrtno stradalih, danas su izgubili bitku te je Vukovar 1999. vraćen u ustavno pravni poredak Hrvatske.

Hrvatska je mirnom reintegracijom hrvatskog podunavlja dala oprost i Srbima koji su sudjelovali u ratnoj agresiji na Hrvatsku i to je ono što dan danas muči cijelu Hrvatsku, a posebno Vukovarce. Takav oprost stvara nezadovoljstvo i njema treba hitnim postupkom UKINUTI!

Ukidanje oprosta sudionicima agresije na Hrvatsku je nemoguća zbog politike, jer HDZ nema dovoljno ruku u Saboru te je ušao u neprihvatljivu koaliciji sa strankom Milorada Pupovca koja otvoreno podržava Vučića i njegove antihrvatske izjave koje se jasno vide u vrijeđanju vojnih operacija Hrvatske u oslobađanju države Hrvatske.
Oslobodilačke vojne akcije Hrvatske Pupovac doživljava kao nešto negativno kao i ulogu hrvatskih branitelja i predsjednika Tuđmana.
Dok je Pupovčev HDZ na vlasti praktički je nemoguće pokrenuti postupak uhićenja sudionika u agresiji na Hrvatsku,a nemoguće je i uhititi političare koji imaju anti hrvatski stav i stav protivan Ustavu RH.

Dani sjećanja na okupaciju Vukovara su ujedno i dani ponosa na cijelu našu naciju koja se uspjela obraniti našu Hrvatsku koja je iz godine u godinu uspješnija i bolje organizirana.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u