Vučić u strahu od vlastitog naroda

Objavljeno 19.03.2019 - IzdvojenoVijesti

Vučić u strahu od vlastitog naroda

Srbijanska policija objavila je da je privela ukupno 18 prosvjednika koji su upali u zgradu RTS-a u subotu navečer te da su pritom ozlijeđena šestorica policajaca. Prosvjednici su zatražili da se uhićeni – među kojima su i srednjoškolci – puste. I predsjednik Aleksandar Vučić je u strahu zatražio da se žalbe prihvate, osim onih koji su počinili najteža kaznena djela.

Aleksandar Vučić je rekao da neće pomilovati samo prosvjednike koji su u zgradu RTS-a donijeli motornu pilu kao ni one koji su nožem napali policajce ispred Predsjedništva Srbije. Vučić nije održao izvanrednu konferenciju za novinare. Na pitanja novinara o stanju u državi odgovarao je nakon otvaranja međunarone konferencije “20 godina nakon bombardiranja Jugoslavije”, stalno naglašavajući da je on legalno izabran i kako izvanrednih izbora neće biti, bez obzira na milijune nezadovoljnih građana Srbije!

U nevjerojatnoj izmjeni pitanja i odgovora s odanim mu novinarima, od kojih je jednu novinarku najviše zanimalo hoće li ove napetosti utjecati na turističku sezonu u Srbiji, predsjednik Vučić na kraju zaključuje: “Bit je u tome da se na vlast dolazi izborima, demokratskim putem, demokratskim procesima, a ne time što se unose motorne pile i zauzimaju prostorije. Hvala im na tome što vole vikati, što se vole služiti nasiljem, vidim da narod to ne podržava i moje je da se zahvalim na ogromnoj podršci”.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u