Vučić pokušava naštetiti hrvatskom gospodarstvu

Objavio Kigo 20.04.2017

I kao da nisu  dovoljni problemi koje su hrvatska Vlada i gospodarstvo dobili raspletom situacije u Agrokoru, Srbi preko propalog četnika Vučića traže saveznike za borbu protiv Agrokora i hrvatske Vlade te organiziraju sastanak Slovenaca, Crnogoraca, Srbijanaca  i Bosanaca.

Tema je kako da oni nezakonito spriječe Agrokor da sa  svojim poduzećima u navedenim državama radi što hoće!?

To je kao da Hrvatska i Mađarska naprave sastanak iza leđa Austrijancima na temu da donesu odluku kako bi Billa trebala poslovati u Sloveniji i Mađarskoj, jer je navodno navedena tvrtka u problemima. Logično bi bilo je Hrvatska i Mađarska sastanak obave i s Austrijancima, no kako kod Srba, Slovenaca, Bosanaca i Crnogoraca nema poslovne logike, ostaje im samo da ih propali četnik Vučić i dalje vuče za nos, a Agrokor i hrvatska Vlada će s hrvatskim poduzećima bilo gdje po svijetu raditi točno ono što je cijelom koncernu u interesu, svidjelo se to nekome ili ne.

Potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva Martina Dalić kazala je da Agrokorove kompanije u regiji posluju redovito, plaćaju svoje obveze, osiguravaju zaposlenost i brigu za dobavljače te hrvatsko Ministarstvo gospodarstva od susjednih država očekuje da im se i dalje omogući normalno poslovanje te da se vlasništvo svih Agrokorovih kompanija u regiji respektira.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189