VUČIĆ: Nikad nećete vidjeti moju poniznost prema vama

Objavljeno 13.02.2018 - Vijesti

VUČIĆ: Nikad nećete vidjeti moju poniznost prema vama

Radikal Vučić usred Hrvatske ponovio je svoj stav da je Glina po njegovom mišljenju u Srbiji!

Na jasno pitanje novinarke što sada misli u Glini, da li se ona nalazi u Hrvatskoj ili ne, on je potpuno nevjerojatno odgovorio u maniri zadojenog zločinca s osmjehom na licu.

“Očekujete moju poniznost, ali je nećete vidjeti. Bio sam pristojan i na uvrede nisam odgovorio teškim rječima. Mi imamo različite poglede na povijest, ali to ne znači da ne trebamo živjeti zajedno”, kazao je. Više puta je ponovio kako je “viđenje devedesetih godina kod Hrvata i Srba dijametralno različito, ali da to nije razlog da se ne priča o budućnosti”. Odgovarajući na pitanja novinara, između ostalog i ono: ‘Misli li danas da Glina nije hrvatska?’ Vučić je kazao kako je ta i takva pitanja od novinara čuo bezbroj puta. “Ovakvu hajku i harangu nijedan hrvatski predsjednik i premijer neće doživjeti kad dođu u Srbiju”, rekao je a u jednom trenutku je kazao i kako “bahati četnik nije kleveta i uvreda, jer nitko od Vučića nije bio četnik”. “Teža je jedna rečenica, nego kad neko nekome kuću spaljuje”, rekao je Vučić optužujući novinare da su izmislili da je u Glini spominjao Veliku Srbiju.

Vučić nije želio odgovoriti na jednostavno pitanje oko njegove skandalozne uvrede Hrvatskoj i Hrvatima da je cijelo bivše okupirano područje Hrvatske ustvari Srbija.

Nije bilo isprike oko navedene izjave, kazao je da je Oluja za njega dan tuge i na taj način je pokazao da nije trebao niti dolaziti u Hrvatsku jer je samo rasplamsao duhove iz devedesetih.

Vučić neodoljivo podsjeća na Miloševića i njegovo ponašanje u devedesetima i sprdao je novinare na način da im ne želi odgovoriti na postavljeno pitanje. Posvađao se i s novinarima televizije N1, kazao je novinarima da su nervozni, da im baš ne ide i da su poput onih novinara u Srbiji koji ga stalno prekidaju.

Vučić glumata novog Putina. Ne demokratičan je i potpuno neprihvatljiv modernim europskim vrijednostima. Potpuno bolesno izokreće teme, ne odgovara novinarima i skreće vodu na svoj mlin i sprovodi i dalje Miloševićevu politiku na jedan potpuno novi način.

Hrvatski državni vrh nije smio primiti Vučića na najvećoj državnoj razini jer kod nema kajanja za zločine Srbije!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u