Vlada ismijava predsjednicu

Objavljeno 06.11.2018 - IzdvojenoVijesti

Vlada ismijava predsjednicu

“Žao nam je vidjeti da nervoza dolazi s Pantovčaka. Za nas Marakeški Global Compact nije sporan ni u jednom segmentu. Nismo saznali što je tom u dokumentu prijeporno predsjednici republike. To bi bilo važno čuti i znati. Radi se o prvom dokumentu kojim se pokušava regulirati važno pitanje”, kazala je ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić u Dubrovniku, na marginama parlamentarne konferencije “Izgradnja demokratske sigurnosti na Sredozemlju: zajednički izazovi i odgovornosti”.

U kuluarima se saznaje da su pripadnici Vlade RH ismijali predsjednicu države jer da navodno nema pojma što je moderna diplomacija i koja su kretanja u svijetu. U Vladi drže da je predsjednica nepripremljena za vanjske poslove što i nije dobro jer bi i ona trebala biti sukreator vanjske politike po Ustavu i zakonu no od njezinig sukreiranja NIŠTA!
Je li se predsjednica doista izgubila u bespućima međunarodnih odnosa i je li ona sama ima kapacitet za obnašanje dužnosti sukreiranja vanjske politike države Hrvatske?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u