Vaterpolisti Zvijezde napadnuti na splitskoj rivi

Objavljeno 09.02.2019 - Izdvojeno

Vaterpolisti Zvijezde napadnuti na splitskoj rivi

Trojica vaterpolista Crvene zvijezde napadnuti su danas nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi. Dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more. Srbijanski vaterpolisti su se odlučili vratiti u Srbiju jer su procijenili da im je Hrvatska – nesigurna!

HVS osudio izgred koji se dogodio na splitskoj rivi kao i mnogi građani Splita.

Incident je Hini službeno potvrdila policija, koja je dojavu o napadu dobila u 13.40 sati, kada su petorica mladića napali trojicu igrača Vaterpolo kluba Crvena Zvijezda.

– Jedan od napadnutih vaterpolista je skočio u more, a dvojica su pobjegla. Do našeg dolaska na mjesto događaja razbježali su se i napadači. Mladiću koji je skočio u more ponudili smo liječničku pomoć, no odbio je. Za sada nema vidljivih ozljeda. Odveli smo ga u hotel i tamo s njim obavili razgovor, te sa ostalom dvojicom koji su uspjeli pobjeći. Paralelno s tim policija traga za počiniteljima i provodi kriminalističko istraživanje, kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Neslužbeno se doznaje da je napad bio iznenadan. Vaterpolisti su prije napada šetali Rivom i izgleda kako je lokalnim mladićima zasmetalo to što su svi bili odjeveni u majice svog kluba.

Vaterpolisti Crvene zvijezde večeras na poljudskom bazenu imaju utakmicu u Regionalnoj vaterpolskoj ligi s Mornarom.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u