Utrku kroz srce Malinske istrčalo 199 natjecatelja iz 10 svjetskih zemalja

Objavljeno 30.09.2019 - Sport

Utrku kroz srce Malinske istrčalo 199 natjecatelja iz 10 svjetskih zemalja

Ljubitelji trčanja, sportaši i rekreativci, s ljetom su se pozdravili na najbolji mogući način – sudjelovanjem u prekrasnoj utrci Lidl Malinska Run na otoku Krku. Utrka se trčala kroz samo srce Malinske i uz more, i to u kategorijama 5 i 10 km te Kids Run.

Proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i after party održali su se na plaži, u opuštenoj i plesnoj atmosferi. U sklopu svoje krovne kampanje #aktivnikrozgodinu, Lidl je ove godine sponzor 10 Run Croatia utrka na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske.
Pobjednik utrke Lidl Malinska Run 10 km je Nik Zobec, dok je u ženskoj konkurenciji pobijedila Andrea Tuđa. U kategoriji 5 km pobjednici su Inga Jurić i Dinko Solić. Nakon proglašenja pobjednika, 199 sudionika iz čak 10 zemalja svijeta sudjelovalo je u milenijskoj fotografiji uz kvarnerski zalazak sunca.

Lidl Hrvatska poznat je po tome da podržava i potiče sport i zdravi način života, kako interno među svojim zaposlenicima, tako i putem brojnih javnih programa koje podupire. Ne čudi tako partnerstvo Lidla s tvrtkom Run Croatia, u javnosti poznatoj po svojoj predanosti promociji sporta. Trkači će i ove godine trčati kroz neke od najljepših lokacija diljem Lijepe Naše – od Zagreba, preko Gorskog Kotara i Istre, pa duž obale i otoka sve do južne Dalmacije.

Zajedničke utrke Lidla i Run Croatia održavat će se od travnja pa sve do prosinca, i to na prekrasnim otočkim lokacijama Krka (Punat i Malinska), Brača, Lošinja, ali i gradova poput Zagreba, Splita, Poreča, Vodica te Općina Križ i Ravna Gora.

Autor: Tihana Belin

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u