Uručivanje donacija od ovogodišnjeg Povratka na Kantridu

Objavljeno 08.12.2019 - Vijesti

Uručivanje donacija od ovogodišnjeg Povratka na Kantridu

Prihod od ulaznica s ovogodišnjeg Povratka na Kantridu doniran je Društvu dječje kirurgije na Kantridi!

Posljednja aktivnost ovogodišnjeg izdanja Povratka na Kantridu zaključena je humanitarnom gestom tek nešto dalje od kultnog stadiona. Naime, jučer je Dječjoj bolnici Kantrida – Društvu dječje kirurgije uručen ček s iznosom od 20 000 kn. Donacija je to Kluba navijača Armada, a prihod od ulaznica prodanih za nogometni spektakl „Povratak na Kantridu“ zasigurno je pristigao u prave ruke. Donaciju su uručili predsjednik Kluba navijača Dejan Božić i tajnik Kluba navijača Armada Tomislav Blagaić te Vedran Babić u ime organizatora, a donacija je simbolično predana na dan Sv. Nikole – zaštitnika djece.

„Zadovoljni smo svotom koju ćemo donirati, a radi se o prihodu od prodanih ulaznica za prijateljsku utakmicu u sklopu Povratka na Kantridu. Kao i prošle godine – usmjeren je onima kojima je najpotrebnije, a vjerujemo da oni najbolje znaju u koje će svrhe donaciju upotrijebiti.“ – osvrnuo se Dejan Božić, predsjednik Kluba navijača Armada Rijeka.

„Jako smo zadovoljni donacijom koja je namijenjena Društvu za dječju kirurgiju Kantrida. Donacija će biti ciljano iskorištena i to za školovanje naših kirurga, jer smatramo da znanje neminovno donosi bolje liječenje, manji broj dana provedenih u bolnici i zadovoljnije pacijente. Svjesni smo da je ova donacija hvalevrijedna i još se jednom zahvaljujemo Armadi koja je znala prepoznati naše potrebe.“ izjavio je ovom prilikom prof. prim. dr. sc. Harry Nikolić, dr. med.

Foto: Ivor Mažar
Autor: Sabina Frlan Vujović

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u