Upisi u radionice kreativnog pisanja su počeli!

Objavljeno 11.09.2019 - Zanimljivosti

Upisi u radionice kreativnog pisanja su počeli!

CeKaPe Rijeka poziva sve one koji imaju rukopis u ladici, pišu, ali ne znaju kako strukturirati tekst ili su početnici bez i jedne napisane riječi da se bez straha i oklijevanja prijave na jednu od naših radionica. Naši su voditelji sjajni pisci i mentori, svakom polazniku prilaze s puno strpljenja i poštovanja prema tekstu, uvažavajući njegovu poetiku i spisateljski glas. Tea Tulić, Enver Krivac, Davor Mandić, Željka Horvat Čeč, Nataša Antulov , Milan Zagorac i Stephay Stefan na radionici fotogragije, već šest godina privlače nove generacije pisaca.

Od ove školske godine, s nama je i mlada, sjajna spisateljica Dunja Matić, Onima koji imaju gotov rukopis i žele stručno mišljenje i redakturu teksta, nudimo individualan rad s Dunjom, na radionici Jedan na jedan.

Polaznicima također pružamo mogućnost objavljivanja vlastite knjige, što predstavlja dodatnu motivaciju za pisanje i rad na tekstu.

Radionice se održavaju u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 termina s fondom od 30 školskih sati. Radimo u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi, pišemo, komentiramo napisano, brišemo i uređujemo i preko motivacijskih vježbi pisanja stvaramo nova djela.

Radionice koje nudimo: kratka priča, proza, poezija, drama, U potrazi za glasom, Duboki zarez i fotografija!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u