Uber donira dvije tisuće besplatnih vožnji djelatnicima hrvatskih bolnica

Objavljeno 27.04.2020 - Zanimljivosti

Uber donira dvije tisuće besplatnih vožnji djelatnicima hrvatskih bolnica

Kako bi zahvalilo svim djelatnicima bolnica na svemu što čine već dva mjeseca od pojave pandemije te im olakšao svakodnevno putovanje na posao i s posla, Uber je donirao dvije tisuće besplatnih vožnji.

Donacija je nastavak suradnje Ubera i Ministarstva zdravstva, jer je djelatnicima u zdravstvu do sada u sklopu programa UberMedics na raspolaganju bio popust od 20 posto, a sada će dvije tisuće vožnji moći iskoristiti besplatno.

“Izvrsne medicinske sestre, liječnici i osoblje bolnica čine fantastičan posao na prvoj liniji borbe s ovom krizom i svi u Uberu želimo im zahvaliti na nadljudskim naporima koje ulažu. Nadamo se da im na ovaj način – prijevozom – možemo barem malo pomoći s obzirom da neumorno rade danju i noću”, kazao je Dara Khosrowshahi, izvršni direktor Ubera.

Besplatne vožnje moći će koristiti svi djelatnici bolnica koje su uključene u UberMedics program, uključujući liječnike, medicinske sestre i tehničare, sanitetsko osoblje, čistačice i sve druge zaposlenike koji vrijedno rade na prevenciji širenja virusa COVID-19.

Bolnice uključene u UberMedics program:

KBC Zagreb

KBC Sestre Milosrdnice

Klinika za tumore, KBC Sestre milosrdnice

KB Sveti Duh

KB Dubrava

KB Merkur

KIB Dr. Fran Mihaljević

KBC Split

KBC Rijeka

OB Zadar

OB Dubrovnik

Od pojave pandemije Uber je okupio poseban tim za pružanje podrške zdravstvenim institucijama koji je dostupan 24/7. Uz to, kompanija kontinuirano pruža podršku vozačima u sklopu programa Zaštite za vozače.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u