U Supetru uz investiciju od 2 milijuna eura otvoren kamp Bunja

Objavljeno 02.07.2020 - IzdvojenoTurizam

U Supetru uz investiciju od 2 milijuna eura otvoren kamp Bunja

Novi kamp Boutique Campig Bunja s 14 mobilnih kućica i 32 kamp parcele otvoren je u uvali Babin Laz nadomak Supetra na otoku Braču, u koji je investitor uložio dva milijuna eura, izvijestili su u srijedu iz Turističke zajednice grada Supetra.
Iza tog kampa stoji tvrtka Kamp Bunja d.o.o., sa sjedištem u Supetru, a to je ujedno drugi kamp u tom bračkom turističkom odredištu, uz kamp Waterman Beach Village, s ukupno 124 kamping mjesta i 57 mobilnih kućica, u kojima može boraviti oko 460 gostiju.

“Kampiranje je savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku i najbolji i najsigurniji način odmora, pa ne sumnjamo da će Boutique Camping Bunja imati goste”, kaže direktor supetarske Turističke zajednice Ivan Cvitanić, koji se nada i boljoj ljetnoj popunjenosti ostalih smještajnih kapaciteta nego je bila do kraja lipnja.

U novom kampu turistima se osim smještaja nudi i beach bar, bazen, dječje igralište, najam bicikla, kajaka i drugo, a zanimljivost je da su zidovi u kampu građeni u tradicionalnom suhozidu. (Hina)

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u