U dvoje je lakše

Objavljeno 10.07.2015 - Ona&On

U dvoje je lakše

Da je u dvoje sve lakše to je svima jasno. Bitno je samo da se slažete s osobom s kojom ste odlučili podijeliti život, da se poštujete, da si govorite istinu i da želite jedan drugome dobro.

Slaganje partnera u vezi ili poslu, jedna je od najljepših stvari koja vam se može dogoditi jer je tada doslovno sve lakše.

Mnoge životne situacije uz partnera su ljepše i sadržajnije, primjerice proslave nekih blagdana, rođendana. Putovanja, sporta. Organizacija kućnih poslova, obaveza na poslu, zadavanje novih ciljeva.

Uz dobrog partnera sve su nedaće također lakše. S intimnim partnerom će zagrljaj i držanje za ruku znatno smiriti neurozu zbog nečega što vam ne ide, a s poslovnim partnerom lijepi razgovor, tješenje i ohrabrivanje može vam jako puno pomoći da sve bude lakše.

Dok čitate ovaj tekst, sigurno ste se zapitali kakvog partnera imate, ili, da li ćete ikada naći partnera za sebe koji će biti tu uz vas na životnom putu?

Pitanje je teško, no ne možete tražiti od nikoga ono što niste spremni i sami dati. Ljubav, pažnja, povjerenje, obazrivost i dobronamjernost, temelj su dobrog partnersva.

U temlje je važno početi ulagati već danas.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u