TVRTKO STIPIĆ & TANGO APPASSIONATO ZA KRAJ KONCERATA ZA ZAGREPČANE S KROVA DOUBLE – DECKERA

Objavljeno 23.05.2020 - Zanimljivosti

TVRTKO STIPIĆ & TANGO APPASSIONATO ZA KRAJ KONCERATA ZA ZAGREPČANE S KROVA DOUBLE – DECKERA

Serija koncerata za Zagrepčane s krova double – decker autobusa u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba polako dolazi do svog kraja. Nakon tri održana koncerta u proteklih skoro mjesec dana, gdje je ovaj autobus posjetio brojne lokacije u gradu, na redu je i posljednji, završni koncert koji će izvesti Tvrtko Stipić & Tango Appassionato izvodeći starozagrebačke šlagere.

Ovoga vikenda, točnije u subotu, u 17:30 sati, ruta plavog raspjevanog autobusa seli se na jug grada i kretat će se linijom Dugave – Sloboština – Savica gdje će se na svakoj od spomenutih lokacija zadržati 10-ak minuta uz izvedbe već spomenutih starozagrebačkih uspješnica. Točna lokacija zaustavljanja će se određivati na licu mjesta, ovisno o stanju u prometu.

Inače, cijela akcija Turističke zajednice grada Zagreba odvijala se uz neskriveno oduševljenje građana koji su se zatekli na licu mjesta te veliki broj gledatelja živog prijenosa, njih preko 50.000 iz Hrvatske i cijeloga svijeta. I ove subote osiguran je prijenos za sve one koji se ne nalaze na ruti autobusa, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, a može se pratiti na Facebook stranici Turističke Zajednice grada Zagreba: www.facebook.com/visitzagreb.

Unatoč popuštanju epidemioloških mjera, naše drage sugrađane i ovoga puta molimo da u ovom glazbenom događanju uživaju iz sigurnosti svojih domova, s prozora, balkona i terasa, a slučajne prolaznike molimo da se pridržavaju mjera socijalne distance.

Autor: Admir Ćulumarević

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u