Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih stiže u Krk

Objavljeno 11.04.2018 - Sport

Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih stiže u Krk

Veliko sportsko-edukativno događanje Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih održat će se 12.4. s početkom u 9 sati na Rivi
Program će započeti zajedničkim paljenjem plamena Turneje radosti koji će zapaliti gradonačelniki Grada Krka i Plazma Sportskih Igara mladih.

U sportskom dijelu programa sudjelovat će djeca iz osnovnih škola s područja Krka koja će se natjecati u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara. Pobjednici će se plasirati na državnu zavšnicu Plazma sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja.

Na svim događanjima biti će informativno – edukativni kutak za djecu i mlade velike nacionalne preventivne kampanje„ Zajedno više možemo – u akciji s policijom“ a u kojem će se  provoditi  aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova.
Osnovnoškolci će moći naučiti sve o ponašanju u prometu, isprobati simulatore, dobiti edukaciju iz krim policije i obići policijska vozila i motore.

Coca- Cola kutak biti će orijentiran na nogometnu tematiku i pun okrijepe za sve, a kako bismo svi bili savjesni i očuvali našu prirodu sve bočice sokova i vode ćemo prikupljati za recikliranje.

Nakon paljenja plamena Krku, Turneja će nastaviti svoj put središnjim trgovima u gradovima u kojima će se održavati javne manifestacije u sklopu Turneje radosti Plazma Sportskih igara mladih tijekom travnja i svibnja u cijeloj Hrvatskoj.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u