Turizam na drugačiji način

Objavljeno 22.05.2019 - Turizam

Turizam na drugačiji način

Turizam na drugačiji način: objed s poznatim kuharom u balonu iznad Zagorja, mjesto u backstageu najvećih glazbenih događaja i posebni meniji u najboljim restoranima

Kako biste proveli slobodno vrijeme ili odmor na potpuno nov način, posjetite priceless.com i kupite jedno od iskustava za sebe i svoje najbliže ili kao originalan poklon

Hrvatska je jedna od omiljenijih turističkih destinacija što je potvrdilo 19,4 milijuna turista koji su je posjetili u 2018. Kako naša zemlja ujedno postaje sve popularnije cjelogodišnje odredište, online platforma Priceless Croatia koja okuplja najbolje od hrvatske turističke ponude je iz ljetnog projekta pretvorena u digitalno mjesto koje obogaćuje turističku ponudu tijekom cijele godine.

Hrvatska se uključila u Mastercardovu globalnu platformu Priceless Cities 2017. godine kao Priceless Croatia (priceless.com) i tako ušla u društvo 40-ak najatraktivnijih turističkih destinacija svijeta. Priceless Croatia turistima i lokalnom stanovništvu ove godine nudi preko 60 jedinstvenih i ekskluzivnih doživljaja iz svijeta gastronomije, kulture i zabave koji omogućuju korisnicima da dožive zemlju na potpuno nov način.

Nakon što se korisnik registrira na internetskoj stranici priceless.com, ima priliku doživjeti let balonom te uživati u pikniku u oblacima koji je pripremio poznati chef Mate Janković ili u panoramskom letu helikopterom iznad Dubrovnika, iskusiti pivsku kupku u Istri, upoznati divlju stranu Zagreba u obilasku Zoološkog vrta, provozati se Zagrebom noću u starinskom Yugu, okušati se u traženju tartufa, otkriti šarm hrvatskog „malog Beča” tijekom romantičnog vikenda, istraživati tajne podmorja podvodnim skuterom, kušati najbolja svjetska izvorna maslinova ulja, razveseliti bolju polovicu kreativnom radionicom izrade čokolade, uživati u degustaciji autohtonih vina ili posebnom obroku u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, ovladati osnovnim vještinama ekstremnih sportova u sklopu Pannonian Challengea, otkriti tajne Dubrovnika tijekom Dubrovačkih ljetnih igara, plesati do kasno u noć na festivalu Ultra Europe, uživati na koncertu Jacoba Colliera u Šibeniku ili planinariti po Velebitu i spavati u novouređenim pastirskim stanovima i još mnogo toga.

„Naša istraživanja pokazala su da potrošači sve više teže otkrivanju autentičnih događaja, a manje kupnji i stjecanju vlasništva nad fizičkim stvarima. Zbog toga je novac postao sve važniji katalizator za doživljaj svijeta i na tome je zasnovan naš program Priceless Cities – pristup tisućama ekskluzivnih, zadivljujućih i organiziranih doživljaja diljem svijeta čini ga privlačnim milijunima korisnika Mastercard® kartica. Sretni smo što je Hrvatska postala cjelogodišnji projekt, s obzirom na to da prirodne ljepote naše zemlje, bogata gastronomska ponuda i kulturno nasljeđe čine sjajan temelj za neprocjenjive doživljaje”, izjavila je Helena Šekerija iz Mastercarda.

Osim već aktivnih iskustava, na priceless.com bit će dostupna i mnoga druga, uključujući posebne shopping mogućnosti, jedinstvene gastronomske trenutke, zabavne obiteljske aktivnosti, pristup izuzetnim kulturnim i umjetničkim lokacijama, ulaznice za popularne događaje i još mnogo toga.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u