Tri muške osobine koje privlače žene

Objavio Kigo 19.03.2017

ŠTO je ženama najprivlačnije kod muškaraca?

Tim se pitanjem bave i žene i muškarci, ali i znanost, koja često provodi razna istraživanja, kako bi dobila odgovor na to pitanje.

Jedno istraživanje, koje je objavljeno u časopisu Evolution and Human Behavior, otkrilo je da žene najviše privlače muškarci, koji imaju tri mračne osobine, točnije oni koji su narcisoidni, sebični i psihopati.

Koliko vam god to zvučalo bizarno, istina je, žene više vole zločeste dečke, nego dobrice, koje često smatraju i mlakonjama, stoji u istraživanju. Istraživanje ide i korak dalje te poziva muškarce da ne budu toliko nasmijani, nego trebali bi biti namršteni jer to privlači ženski spol.

Drugo istraživanje je pak otkrilo kako žene privlači muški znoj, odnosno seksualno ih uzbuđuje te izaziva kod njih ubrzani rad srca i povećanu razinu hormona stresa. To ne znači da morate zaboraviti na osobnu higijenu, no ne morate ni mirisati kao da ste upravo izašli iz parfumerije.

Sada znate što vam je činiti, ako želite osvojiti ženu.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189