TOP finalist Big Brothera najavio dolazak na Fiumanku

Objavljeno 15.05.2018 - VijestiZabavaZanimljivosti

TOP finalist Big Brothera najavio dolazak na Fiumanku

Jedan od najsimpatičnijih i najemotivnijih stanara Big Brother kuće Antonio Benčak posjetio je Rijeku, jedan od njemu najdražih gradova ( uz Novalju) na moru u Hrvatskoj.

Kaže da je tri mjeseca Big Brothera i zatvorenost psihički utjecala na njega jer su mu nedostajali članovi obitelji kao i njegovi prijatelji.

Antonio sad već godinama živi u Zagrebu s najboljim frendom i kaže da misli ostati živjeti u Zagrebu i baviti se ugostiteljstvom, barem za sad.

Antonio je svojim suzama često rasplakao cijelu naciju jer je bio iskren, osjećajan i njegov odnos s Lucijom ga je često izbacivao iz takta do te mjere da je želio izaći iz BB kuće.

Antonio ima i žalosnu priču s majkom koja ih je naprasno napustila kad su bili mali i otišla od njih bez pozdrava. Za majku kaže da zna da živi u Hrvatskoj i da je sigurno gledala BB te da ne očekuje da će ga nazvati. U slučaju da ga nazove kaže da ne zna kako bi reagirao. Misli da bi ga to emotivno pogodilo no da bi bio jak i da se već naučio na život bez nje.

U kući mu nije nedostajalo ništa za jelo jer kaže da su budžeti bili dobri. Budili su se između deset sati i podne, kasno su išli spavati, oko jedan ili dva pa čak i kasnije, tako da doručak, ručak i večera nisu imali neki plan.

Antonio kaže da je najbolja kuhinja u Big Brotheru bila od Luke Roka jer je on profesionalni kuhar i iznenađen je da se to nije vidjelo na TVu, a od djevojaka kaže da mu se svidjelo što je Anezi kuhala zadnja dva tjedna.

U kući je uvijek bilo zanimljivije kad su bili zadaci u igri i on je uvijek dao sve od sebe za tim, najteži zadatak mu je bio put oko svijeta dok je bio plavi tim.

Evo i jednog zanimljivog podatka, Antonio je naime od trinaest tjedana nominacije imao osam imuniteta i to samo zbog zadataka koje je odrađivao srčano.

Zanimljivost u BB kući je bila i samo tuširanje koje je bilo slabo zaštićeno pa se onda Antonio odlučio tuširati potpuno gol, jer kako kaže nije sramežljiv. Lucija se tuširala stalno u obučena, a Anezi je uvijek bila pod tušem gola pa je Antonio naravno malo škicnuo i kazao nam da je Anezi gola pravi komad i pol i da je bila najzgodnija cura u kući. Kaže da mu Anezi nije ostala dužna pa je škicnula i ona njega dok se tuširao, hahahhaha.

Od svih stanara u kući naveo je da mu je Lucija ipak bila najdraža te da se vani uglavnom pokazivao negativan dio Lucije. Kaže da s Lucijom ipak ne misli ništa imati u budućnosti osim prijateljstva i da se potpuno ohladio od nje bez obzira koliko mu je draga.

U BB kući sam najviše naučio do sada kakvi su ljudi i ovo će mi biti škola za cijeli život, kaže nasmijani Antonio!

Žalosti ga da je za vrijeme 100 dana koliko je bio u BB kući čak 3 njegova frenda poginulo u nesrećama i to ga je šokiralo kad je izašao.

Kaže da su u javnosti bili svakakvi komentari na njega  kad je izašao iz kuće , no uglavnom da su bili pozitivni.

Antonio je bivši nogometaš i nogomet je prestao igrati nakon što je ozlijedio koljeno. Navija za Dinamo i Real Madrid. Ovaj Prigorac govori kaj, voli najviše jesti pizzu i kebab, voli kampiranje, partije na Zrću no nikada do sada nije probao jedrenje pa će mu KIGO.hr omogućiti učenje jedrenja za vrijeme Fiumanke početkom lipnja na jednom od svojih plovila, ili na KIGO jedrilici ili Bubamare.

Antonio se ne boji ni visine, ni mora pa čak ni zmija, imao je jednu kao kućnog ljubimca, no za jedrenje kaže da još ne zna što bi rekao jer to još nije probao.

Evo najave Antonia Benčaka za jedrenje na Fiumanci:

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u