Tony, Indira, Jacques i Ivan mentori The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske

Objavljeno 13.10.2014 - Zabava

Tony, Indira, Jacques i Ivan mentori The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske

Tony Cetinski, Indira Levak, Jacques Houdek i Ivan Dečak mentori su The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske, objavljeno je danas na Hrvatskoj radioteleviziji. Uloga mentora bit će presudna u vođenju natjecatelja do pobjede, a mentorska četvorka iskoristila je priliku da pozove potencijalne kandidate u show. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. listopada.

Indira Levak oduševljena je kolegama mentorima, posebno, kako je kazala, njihovim frizurama. Jacques Houdek na to je uzvratio da razumije kako joj je fantastično u društvu trojice muškaraca različitih formata.

Tony Cetinski zahvalio je HRT-u u ime svih mentora na ukazanom povjerenju, a Ivan Dečak u svojemu je stilu najavio da je vrijeme za rock and roll u The Voice – Najljepšem glasu Hrvatske.


Mentori (Foto: Dario Njavro)

The Voice – Najljepši glas Hrvatske jedinstveno je natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni. Posebnost toga natjecanja jest i u tomu što svi natjecatelji, bili oni amateri, školovani pjevači ili izvođači s malo ili puno profesionalnog iskustva, ni u jednom trenutku ne moraju biti nešto što ne žele. Kandidati naime sami odabiru svoj glazbeni žanr kroz koji će se predstavljati javnosti.


                                                             Foto: Dario Njavro

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 19. listopada. Predizbor kandidata održat će se u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Kandidate koji udovolje uvjetima prijave mentori će prvi put vidjeti na audicijama u televizijskom studiju i odabirati ih samo na temelju glasa.


Foto: Dario Njavro

Upitnik za prijavu kandidati mogu pronaći na internetskoj stranici voice.hrt.hr.

Mentori ih naime na audiciji ne mogu vidjeti. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku ‘Moj glas’ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene. Tada se prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima, svojim savjetnicima.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske natjecateljski je glazbeni šou nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of…  u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske.

Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale taj šou.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u