Tomislav Karamarko: Dosta je bilo!

Objavljeno 01.10.2015 - Vijesti

Tomislav Karamarko: Dosta je bilo!

Tomislav Karamarko opasno je napao Vladu RH koju vodi SDP.

Na današnjem predstavljanju gospodarskog programa u Zagrebu na Velesajmu, Karamarko je oprao cijeli sastav sadašnje Vlade po svim pitanjima. Prije svega jer je sadašnja vlast zadužila Hrvatsku kao niti jedna Vlada do sada. Karamarko kaže da SDP i Milanović ne vode dobro državu te da su nastojali uništiti sve što se moglo uništiti.

Karamarko je zamjerio Milanoviću za loš odnos prema hrvatskoj politici u devedesetima, prema hrvatskim braniteljima, međunarodnoj diplomaciji.

Karamarko zamjera Milanoviću da je nazvao rat u hrvatskoj građanskim ratom što je nedopustivo.

Porezna uprava postala je represivni aparat i poduzetnicima nije olakšano poslovanje s tim načinom.

Prijateljski servis građana i poduzetnika, to mora biti porezna uprava, ali i ona koja će revno hvatati one koji ne plaćaju.

44 izmjene u poreznom zakonu je previše za domaće i strane investitore.

Karamarko je najavio stvaranje Hrvatske kao države srednjeg sloja, a ne kao do sada da se pojedinci bogate dok je država sve rastrošnija , a nameti sve veći.

Smanjivanje broja ministarstva i ukidanje brojnih nepotrebnih državnih agencija.

Poduzetnički put od vrata do vrata je stvar prošlosti kada HDZ dođe na vlast. Nova kultura dijaloga između poduzetnika i birokracije vrlo je bitna.

Karamarko je napao i Vladu da je unazadila Hrvatsku i da je preko 100 000 mladih u njihovom mandatu napustilo Hrvatsku. Loš odnos prema EU natječajima i različitim fondova unazadilo je dodatno Hrvatsku, a HDZ tvrdi da će u 4 godine dovesti 5 milijardi europskih eura s čime će unaprijediti Hrvatsku.

SDP nije uspio konsolidirati hrvatsku poljoprivredu, i 50 posto Hrvatske je neobrađeno zbog SDPa i jakih lobija.

Jako hrvatsko selo , temelj je plana HDZa i domoljubne koalicije.

Industrija je važna za razvoj države jer se u njoj zapošljava krema društva i Karamarko tvrdi da je potrebno napraviti reindustrijalizaciju države što SDP nije napravio.

Karamarko se dotaknuo i ekologije te je napomenuo da će njegov program i njegova Vlada voditi računa o održivom razvoju i ekologiji.

Najveći je pljesak Karamarko dobio kada je obećao poklon od 1000 eura za svako novorođeno dijete.

Karamarko je imao stabilan i dobar nastup. Tekst nije čitao, nego je govorio iz glave i srca. Usredotočio se na sve sfere društvenog života i sve što je kazao “drži vodu”.  Govor je bio inteligentan, smiren i uljevao je povjerenje.

Sve u svemu, SDPu i Milanoviću neće biti jednostavno dosegnuti razinu dostojanstva nastupa Tomislava Karamarka.

 

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u