Terme Tuhelj u top deset hrvatskih destinacija

Objavio Kigo 14.03.2017

U Termama Tuhelj uspješna sezona traje cijelu godinu, a to dokazuju i impresivne brojke za siječanj i veljaču. Naime, prema podacima eVisitora, Terme Tuhelj jedna su od top deset destinacija u Hrvatskoj u prva dva mjeseca ove godine s ostvarenih 20.406 noćenja. Domaćih je gostiju najviše – njih 12.109 u navedenom je razdoblju posjetilo ovo odredište, koje svoj uspjeh može zahvaliti najpoznatijim termama u kontinentalnoj Hrvatskoj. Većina noćenja upravo je ostvarena u hotelu i smještajnim kapacitetima termi, pa je ova destinacija s ukupno 19.618 noćenja te 7.972 dolazaka, među prvih deset i prema hotelskom turističkom prometu.

Zahvaljujući odličnim rezultatima već na početku godine Terme Tuhelj našle su se uz bok najboljih obalnih turističkih destinacija poput Dubrovnika, Opatije, Rovinja, Umaga, Splita, Poreča, Zadra te Zagreba koji je po ukupnom turističkom prometu na prvom mjestu.
I u protekloj su godini u Termama Tuhelj imali iznimno dobre rezultate, a najnovije brojke pokazuju da su se još bolja predviđanja za ovu godinu već počela ostvarivati. Jedna od najpoželjnijih destinacija domaćim turistima, za ovu su godinu najavljuje više aktivnosti na stranim tržištima, pa se očekuje i povećanje stranih gostiju.

A dobri rezultati ne bi bili mogući bez neprestanog ulaganja u razvoj usluga te edukaciju zaposlenika. Osim wellness ponude, Terme Tuhelj, stalno rade na unapređenju kongresne ponude, što poslovni gosti, kojih je iz godine u godinu sve više, itekako prepoznaju.
Znajući da su doživljaji i emocije dvije najvažnije stvari u turizmu, u Termama Tuhelj za ovu su godinu najavili nove investicije i veći naglasak na ponudi bazena s ljekovitom termalnom vodom u nastojanju populariziranja prirodnog wellnessa. Sve kako bi zajedno s gostima mogli stvarati još bolje i trajnije priče.

Autor: Alma Radoš

Komentari

komentar

Anketa

Kome biste dali svoj glas na izborima za gradonačelnika Rijeke?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.
Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189