Tematski festival Moje, tvoje, naše u Rijeci

Objavljeno 16.04.2017 - Kultura

Tematski festival Moje, tvoje, naše u Rijeci

Dvanaesto izdanje manifestacije Moje, tvoje, naše u organizaciji udruge Drugo more održat će se od 20. do 22. travnja na više lokacija u Rijeci.

Moje tvoje naše je interdisciplinarni tematski festival koji s umjetničkog i teorijskog aspekta progovara o različitim temama od društvenog interesa.

Ovogodišnja tema je logistika, jedan od stupova suvremene ekonomije koji utječe na naš svakodnevni život kroz formiranje struktura koje neposredno određuju naša građanska prava, obrasce kretanja i pitanja nadzora. U okviru festivala u Art-kinu Croatia prikazat će se film Zaboravljeni prostor, na riječkom će se lukobranu odigrati izvedbeno-umjetnički projekt SAID TO CONTAIN, a u OKC-u Palach održat će se trodnevna radionica o globalnoj mreži distribucije hrane. Na diskurzivnom dijelu programa u Filodrammatici sudjelovat će razni gosti iz zemlje i inozemstva koji će iz različitih perspektiva govoriti o temi logistike. Najavljena je rasprava na temu željeznica u Hrvatskoj te okrugli stol o riječkoj luci, usmjeren prema temama kao što su razvoj luke, uvjeti rada u luci, odnos luke i grada, globalni tokovi u razvoju grada i slično. Ulaz na sve programe je slobodan.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u