Tematski festival Moje, tvoje, naše u Rijeci

Objavio Kigo 16.04.2017

Dvanaesto izdanje manifestacije Moje, tvoje, naše u organizaciji udruge Drugo more održat će se od 20. do 22. travnja na više lokacija u Rijeci.

Moje tvoje naše je interdisciplinarni tematski festival koji s umjetničkog i teorijskog aspekta progovara o različitim temama od društvenog interesa.

Ovogodišnja tema je logistika, jedan od stupova suvremene ekonomije koji utječe na naš svakodnevni život kroz formiranje struktura koje neposredno određuju naša građanska prava, obrasce kretanja i pitanja nadzora. U okviru festivala u Art-kinu Croatia prikazat će se film Zaboravljeni prostor, na riječkom će se lukobranu odigrati izvedbeno-umjetnički projekt SAID TO CONTAIN, a u OKC-u Palach održat će se trodnevna radionica o globalnoj mreži distribucije hrane. Na diskurzivnom dijelu programa u Filodrammatici sudjelovat će razni gosti iz zemlje i inozemstva koji će iz različitih perspektiva govoriti o temi logistike. Najavljena je rasprava na temu željeznica u Hrvatskoj te okrugli stol o riječkoj luci, usmjeren prema temama kao što su razvoj luke, uvjeti rada u luci, odnos luke i grada, globalni tokovi u razvoju grada i slično. Ulaz na sve programe je slobodan.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189