Završen Bjelolasica Snowboard Open 2010

Autor: kigo 24.02.2010 551 pogleda

Završeno je „Otvoreno prvenstvo Bjelolasice 2010 „s pedesetak natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske.

Natjecanje je održano na Livadi 2. Gdje se nalazi stalna postava najvećeg snow parka u Hrvatskoj.

Ovo vrijedno natjecanje održano je prvi put prije 5 godina, a ove godine održano je drugo po redu u organizaciji Snowboard kluba Ogulin i Hrvatskog olimpijskog centara Bjelolasica.

 

REZULTATI u Slopestyle :

MUŠKI

  1. VID BARIĆ – RIJEKA
  2. MATIJA DUKIĆ – RIJEKA
  3. LOVRO VUDRAG – ZAGREB

ŽENSKE

  1. ANA RUMIHA – ZAGREB
  2. MAJA RADIŠIĆ – RIJEKA
  3. MATEJA KORDIĆ – SLOVENIJA

Rezultati u BIG AIRu u muškoj konkurenciji su malo drugačiji. Tu je prvo mjesto osvojio Matija Dukić, drugi je bio Vid Barić, a treće mjesto je osvojio Luka Ivica. Kompletno postolje bilo je rezervirano za Riječane.

U BIG AIRu u ženskoj konkurenciji poredak je bio isti kao i u prvoj disciplini.

Poseban osvrt organizatora je na mladog i perspektivnog boardera iz Rijeke Davida Sutlovića, koji je svojim talentom pokazao da Hrvatska ima dobru budućnost u boardanju. David Sutlović  pomiče granice razine boardanja  posebno na skokovima i railovima. Biti će vrlo zanimljivo pratiti njegov daljnji razvoj.

U godini recesije posebna hvala zaslužuju oni koji su na bilo koji način pomogli u ovom natjecanju.

To su HOC Bjelolasica, TZ Grada Ogulina, Grad Ogulin, Gorska služba spašavanja Ogulin, Burton Hrvatska, Warehouse, SurfShop, MI Sport ZG, Ri Fun, OG Grafika, caffe bar STARI GRAD Ogulin.

Posebna hvala medijskim pokroviteljima, Radio Ogulin, Radio Antena, Klik Magazin, Skijanje.hr, Sport Plus, Večernji List, Corenews te KIGO.hr

KIGO PRESS

2CELLOS objavili spot snimljen na Plitvicama!

2CELLOS Luka Sulić i Stjepan Hauser objavili su novi singl: obradu pjesme “I Will Wait” grupe Mumford & Sons, a spot za pjesmu snimili su na Plitvičkim jezerima! Predivni kadrovi u režiji su Darka Drinovca. 2CELLOS i dalje nastavljaju obarati gledanosti na YouTubeu - u manje od jednog dana ovaj je spot pogledan više od 60.000 puta! "Htjeli smo spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Zahvaljujući majstorstvu redatelja Darka Drinovca, mislim da Plitvice nikad nisu bile prezentirane na lijepši i reprezentativniji način kao što su u ovom spotu. Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje!" - izjavili su Stjepan i Luka.
Želi te li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Vremenska prognoza

Vrijeme

Fiskalna blagajna

KigoKasa
Fiskalna blagajna Kigo nudi instalaciju cjelovite fiskalne blagajne sa centralnim skladištem, podrškom za sve vrste računa, ponude, knjigovodstvena izvješča, backup podataka... sve što Vam je potrebno za nesmetano poslovanje za 0 kn, plaćajte jedino korisničku podršku 49kn/mjesečno (588 kn godišnje).
Blagajna radi na Windowsima, Mac-u, Androidu i Linuxu.
Saznajte više na www.kigokasa.com

Pratite nas na Facebooku

Pošaljite nam vijest na