Tvrtke za 10 kuna!

Autor: kigo 12.07.2012 199 pogleda

Vlada je Hrvatskom saboru uputila prijedlog izmjena i dopuna Zakona o trgovačkim društvima, kojim se otvara mogućnost osnivanja jednostavnog društva s ograničenom odgovornošću, odnosno da se trgovačka društva osnuju za 10 kuna

To je oblik koji poznaju mnoge zemlje u Europskoj uniji, rekao je ministar pravosuđa Orsat Miljenić, dodavši da je dao dobre rezultate, posebno u području samozapošljavanja.

Za razliku od klasičnog d.o.o.-a, ove tvrtke ne moraju imati temeljni kapital od 20.000 kuna, već je dovoljno 10. 

Za različite pristojbe pri osnivanju tvrtke dosad je trebalo izdvojiiti oko 2000 kuna, a sada će biti dovoljno 750.

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Partneri

Novi spot 2CELLOS – The Trooper

Luka Šulić i Stjepan Hauser objavili su novi spot i novu pjesmu: “The Trooper” (Overture) Kako to izgleda kada se štreberi pretvore u rockere, pogledajte u novom, pomalo autobiografskom spotu 2CELLOS Ovoga puta riječ je o obradi pjesme Iron Maidena „The Trooper“ kojeg su Luka Šulić i Stjepan Hauser iskobinirali zajedno s William Tell uvertirom G. Rossinija! Podsjetimo, uz Zagrebačku filharmoniju, Akademski zbor Ivan Goran Kovačić te sopranisticu Lanu Kos, virtuozni čelistički dvojac svojim će nastupom uveličati zagrebački glazbeni spektakl, koncert Andree Bocellija, koji će se održati 29. studenoga.
Želi te li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Fiskalna blagajna

KigoKasa
Fiskalna blagajna Kigo nudi instalaciju cjelovite fiskalne blagajne sa centralnim skladištem, podrškom za sve vrste računa, ponude, knjigovodstvena izvješča, backup podataka... sve što Vam je potrebno za nesmetano poslovanje za 0 kn, plaćajte jedino korisničku podršku 49kn/mjesečno (588 kn godišnje).
Blagajna radi na Windowsima, Mac-u, Androidu i Linuxu.
Saznajte više na www.kigokasa.com

Pošaljite nam vijest na

FACEBOOK