Tvrtke za 10 kuna!

Autor: kigo 12.07.2012 193 pogleda

Vlada je Hrvatskom saboru uputila prijedlog izmjena i dopuna Zakona o trgovačkim društvima, kojim se otvara mogućnost osnivanja jednostavnog društva s ograničenom odgovornošću, odnosno da se trgovačka društva osnuju za 10 kuna

To je oblik koji poznaju mnoge zemlje u Europskoj uniji, rekao je ministar pravosuđa Orsat Miljenić, dodavši da je dao dobre rezultate, posebno u području samozapošljavanja.

Za razliku od klasičnog d.o.o.-a, ove tvrtke ne moraju imati temeljni kapital od 20.000 kuna, već je dovoljno 10. 

Za različite pristojbe pri osnivanju tvrtke dosad je trebalo izdvojiiti oko 2000 kuna, a sada će biti dovoljno 750.

Partneri

INDIGO: novi video spot najbolji do sada

Vanzemaljci, letjelice, piramide i nadnaravne sposobnosti su ono što novi video mladog glazbenika Indiga, izdvaja od ostalih glazbenih spotova iz Hrvatske. Godinu dana nakon objave EP-a "Novo Doba", Indigo nas je počastio novim singlom "Skriven Svijet" kojeg ste mogli besplatno preuzeti na njegovim stranicama (www.indigo.com.hr) a 21.rujna, svjetlo dana ugledao je i video spot koji svojom produkcijom ne odskače daleko od one Hollywoodske. Kako saznajemo, video spot se snimao tri dana dok je post-produkcija trajala mjesec dana. Indigo je o spotu, na svojim Facebook stranicama(https://www.facebook.com/indigooffical), napisao da je to njegov najzahtjevniji projekt te da se njime jako ponosi. Video spot za pjesmu "Skriven Svijet" pogledajte u nastavku !
Želi te li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Vremenska prognoza

Vrijeme

Fiskalna blagajna

KigoKasa
Fiskalna blagajna Kigo nudi instalaciju cjelovite fiskalne blagajne sa centralnim skladištem, podrškom za sve vrste računa, ponude, knjigovodstvena izvješča, backup podataka... sve što Vam je potrebno za nesmetano poslovanje za 0 kn, plaćajte jedino korisničku podršku 49kn/mjesečno (588 kn godišnje).
Blagajna radi na Windowsima, Mac-u, Androidu i Linuxu.
Saznajte više na www.kigokasa.com

Pratite nas na Facebooku

Pošaljite nam vijest na