Tvrtke za 10 kuna!

Autor: kigo 12.07.2012 201 pogleda

Vlada je Hrvatskom saboru uputila prijedlog izmjena i dopuna Zakona o trgovačkim društvima, kojim se otvara mogućnost osnivanja jednostavnog društva s ograničenom odgovornošću, odnosno da se trgovačka društva osnuju za 10 kuna

To je oblik koji poznaju mnoge zemlje u Europskoj uniji, rekao je ministar pravosuđa Orsat Miljenić, dodavši da je dao dobre rezultate, posebno u području samozapošljavanja.

Za razliku od klasičnog d.o.o.-a, ove tvrtke ne moraju imati temeljni kapital od 20.000 kuna, već je dovoljno 10. 

Za različite pristojbe pri osnivanju tvrtke dosad je trebalo izdvojiiti oko 2000 kuna, a sada će biti dovoljno 750.

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Partneri

Endijeva Božićna čarolija u pjesmi VOLIM OVAJ BOŽIĆ

Ova božićna pjesma Endijev je peti singl, kojim nakon hitova s višemilijunskim pregledima na Youtubeu, u posljednjem tjednu studenog, najavljuje svoj prvi album 'DA SE MENE PITA'. U maniri pravih svjetskih zvijezda, Endi će tako pravu vojsku svojih fanova razveseliti modernim božićnim singlom koji će, sudeći prema prvim reakcijama, postati pravim božićnim hitom za sve generacije. 'Volim ovaj Božić, a najviše ga volim s tobom!', poruka je novog singla ovog mladog teen glazbenika, koji svakim novim videospotom oduševi tisuće svojih vjernih fanova. Glazbu nove pjesme potpisuju Bojan Šalamon-Shalla, Zdeslav Klarić i Andrea Čubrić, koja je i autorica teksta. Za produkciju su odgovorni Bojan Šalamon-Shalla i Zdeslav Klarić. Redatelj ovog prekrasnog video spota je Mihovil Bek, a sve je složeno i producirano u Reflexion studiju.
Želi te li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Fiskalna blagajna

KigoKasa
Fiskalna blagajna Kigo nudi instalaciju cjelovite fiskalne blagajne sa centralnim skladištem, podrškom za sve vrste računa, ponude, knjigovodstvena izvješča, backup podataka... sve što Vam je potrebno za nesmetano poslovanje za 0 kn, plaćajte jedino korisničku podršku 49kn/mjesečno (588 kn godišnje).
Blagajna radi na Windowsima, Mac-u, Androidu i Linuxu.
Saznajte više na www.kigokasa.com

Pošaljite nam vijest na

FACEBOOK