S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncert – VIDEO

Autor: kigo 25.04.2010 571 pogleda

KIGO i ovoga puta od mora do gora. Kamera KIGOa se smrznula na Bjelolasici, a otopila na jakoj bioenergiji u samom središtu Rijeke. Nije bilo ni ovoga puta skandala.

  U emisiji KIGO na kraju veljače, posjetili smo Bjelolasicu i Snowboard Open 2010. Bilo je lijepo vrijeme, a najbolji boarderi nisu štedjeli truda da osvoje prvo mjesto.U prilogu o bioenergiji pogledajte dali  energija postoji i možemo li se s njome izliječiti.

 Istarsko/Kvarnerska ekspedicija se vratila s Anda zadovoljna određenim. Ipak nije sve teklo glatko, jednom je članu ekspedicije pozlilo, a vrijeme je onemogućilo osvajanje drugog vrha.

 Može li se NIKITA vratiti nazad u sam pjevački vrh, pjeva li bolje ili lošije od prije 10 godina, pogledajte u prilogu povodom koncerta NIKITAe u Rijeci.

VIDEO NA EMISIJU:

Jadran galenski laboratorij – 160 zaposlenika u 1,5 godinu

Jadran galenski laboratorij iznimno je uspješna riječka, ujedno i najbrže rastuća hrvatska farmaceutska tvrtka. Sa 750 zaposlenih u prošloj godini na tržištima diljem svijeta ova je tvrtka ostvarila prihod od 750 milijuna kuna i rast od 25%. JGL surađuje s brojnim stranim kompanijama Jugoistočne i Zapadne Europe, a u tijeku su pregovori za Sjevernu i Južnu Ameriku, Bliski Istok i Afriku.
Želi te li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Vremenska prognoza

Vrijeme

Fiskalna blagajna

KigoKasa
Fiskalna blagajna Kigo nudi instalaciju cjelovite fiskalne blagajne sa centralnim skladištem, podrškom za sve vrste računa, ponude, knjigovodstvena izvješča, backup podataka... sve što Vam je potrebno za nesmetano poslovanje za 0 kn, plaćajte jedino korisničku podršku 49kn/mjesečno (588 kn godišnje).
Blagajna radi na Windowsima, Mac-u, Androidu i Linuxu.
Saznajte više na www.kigokasa.com

Pratite nas na Facebooku

Pošaljite nam vijest na