Broj turista najviše porastao u Zagrebu

Autor: kigo 09.12.2011 921 pogleda

Hrvatska turistička zajednica objavila je prve podatke za 2011. godinu. Hrvatski Jadran i Zagreb u prvih jedanaest mjeseci posjetilo je 7,7% više turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ostvareno je 65 milijuna noćenja, &scaro

Od siječnja do kraja studenoga na Jadranu i u Zagrebu strani su turisti bili u većini. Došlo ih je 9,8 milijuna ili 8,2% više.

Domaćih je turista u jedanaest mjeseci ove godine bilo 1,2 milijuna ili 3,8% više nego lani, a malo veći porast, od 4,6%, zabilježili su s 6,5 milijuna noćenja.

Povećanje broja dolazaka i noćenja zabilježile su u 11 mjeseci ove godine sve jadranske regije i županije, kao i grad Zagreb. Najveći porast broja dolazaka na Jadranu, od 9,9%, imala je Istra, a u Zagrebu je bilo čak 10,4% više dolazaka.

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Partneri

Endijeva Božićna čarolija u pjesmi VOLIM OVAJ BOŽIĆ

Ova božićna pjesma Endijev je peti singl, kojim nakon hitova s višemilijunskim pregledima na Youtubeu, u posljednjem tjednu studenog, najavljuje svoj prvi album 'DA SE MENE PITA'. U maniri pravih svjetskih zvijezda, Endi će tako pravu vojsku svojih fanova razveseliti modernim božićnim singlom koji će, sudeći prema prvim reakcijama, postati pravim božićnim hitom za sve generacije. 'Volim ovaj Božić, a najviše ga volim s tobom!', poruka je novog singla ovog mladog teen glazbenika, koji svakim novim videospotom oduševi tisuće svojih vjernih fanova. Glazbu nove pjesme potpisuju Bojan Šalamon-Shalla, Zdeslav Klarić i Andrea Čubrić, koja je i autorica teksta. Za produkciju su odgovorni Bojan Šalamon-Shalla i Zdeslav Klarić. Redatelj ovog prekrasnog video spota je Mihovil Bek, a sve je složeno i producirano u Reflexion studiju.
Želi te li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Fiskalna blagajna

KigoKasa
Fiskalna blagajna Kigo nudi instalaciju cjelovite fiskalne blagajne sa centralnim skladištem, podrškom za sve vrste računa, ponude, knjigovodstvena izvješča, backup podataka... sve što Vam je potrebno za nesmetano poslovanje za 0 kn, plaćajte jedino korisničku podršku 49kn/mjesečno (588 kn godišnje).
Blagajna radi na Windowsima, Mac-u, Androidu i Linuxu.
Saznajte više na www.kigokasa.com

Pošaljite nam vijest na

FACEBOOK