Broj turista najviše porastao u Zagrebu

Objavio Kigo 09.12.2011 1399 pregleda

Hrvatska turistička zajednica objavila je prve podatke za 2011. godinu. Hrvatski Jadran i Zagreb u prvih jedanaest mjeseci posjetilo je 7,7% više turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ostvareno je 65 milijuna noćenja, &scaro

Od siječnja do kraja studenoga na Jadranu i u Zagrebu strani su turisti bili u većini. Došlo ih je 9,8 milijuna ili 8,2% više.

Domaćih je turista u jedanaest mjeseci ove godine bilo 1,2 milijuna ili 3,8% više nego lani, a malo veći porast, od 4,6%, zabilježili su s 6,5 milijuna noćenja.

Povećanje broja dolazaka i noćenja zabilježile su u 11 mjeseci ove godine sve jadranske regije i županije, kao i grad Zagreb. Najveći porast broja dolazaka na Jadranu, od 9,9%, imala je Istra, a u Zagrebu je bilo čak 10,4% više dolazaka.

Komentari

komentar

Fast Food Rijeka

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Partneri

25 godina karijere vanne

Vannina nova pjesma PROBAJ, nastavak je njezinog 25. umjetničkog rada. Pjesma je snažna, ljubavna i odlično otpjevana. Glazba i tekst: Vanna Aranžman i produkcija: DenykenMatija Vuica Fashion & Design Fotkaona Frizura: Salon Ruža Nails: M - ART studio Styling: Renata Grčić MUA: Sanja Agić DOP: Dino Senčar Editing: Alfred Kolombo Production: Mediteran film
Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189