SVJETSKA GLAZBENA ATRAKCIJA ARTBAT, KOJU OBOŽAVAJU ZVIJEZDE, DOLAZI NA PAG

Objavljeno 27.06.2020 - IzdvojenoZabava

SVJETSKA GLAZBENA ATRAKCIJA ARTBAT, KOJU OBOŽAVAJU ZVIJEZDE, DOLAZI NA PAG

Ukrajinski DJ dvojac ARTBAT posljednjih se godina strelovito penje na listama najpopularnijih DJ-a. Za nekoliko dana Artur & Batish nastupit će na prvom BSH Island Festivalu koji se na otvorenom na plaži Zrće na Pagu održava od 9. do 13. srpnja u klubovima Noa i Kalypso. Prvi hrvatski ljetni festival izazvao je veliki interes mladih kako iz Hrvatske tako i brojnih europskih zemalja.

 

ARTBAT, ukrajinski je DJ dvojac zapažen je po energičnim nastupima u Rio de Janeiru za brend Cercle, kao i po nastupima na Ibizi, Dubaiu i mnogim drugim svjetskim top destinacijama. Artur & Batish trenutno su među najuspješnijim ukrajinskim DJ-ima i uživaju globalno priznanje. Ključ uspjeha leži u njihovom moćnom zvuku najviše kvalitete. Njihove pjesme unose snažnu energiju u ogromne arene ali i na intimne plesne podije. Njihova glazba osim što vlada mnogim glazbenim ljestvicama, uveseljava mnoge zaljubljenike u elektronsku glazbu diljem svijeta.

 

Uz njih, na BSH Island festivalu u pet će dana ovog srpnja nastupiti i britanski bend Kaluki, Paco Osuna, Honey Dijon, Richy Ahmed, Pirate Copy, Joey Daniel, Ki Cregihton, Andrew Meller i Peznt. Od domaćih DJ-a nastupit će Aldo Morro, Dea Tosh, DJ Jock, Full Ferry, Goran Starčević, Inav Coste, Kali, Mike&Me, Mony, Pablo Panda, Senno, Shipe, Sin Tolstoi, Tom Bug, Urban Pfeifer, Vedran Car, Viktor, Yakka, Damian Leboss, Neroa, Halaus i Sonnet.

 

Klub Noa kao i BSH Island Festival pomno prate situaciju s pandemijom COVID-19. Vode se svim preporukama Stožera za civilnu zaštitu i HZJZ-a. Odmah nakon objave festivala, osim prodaje ulaznica, počeli su primati rezervacije za smještaj u Noa Glamping Resortu u kojem je više od 90% kapaciteta već popunjeno za sva četiri dana festivala. Uz glazbeni sadržaj u Noa Beach Clubu i na party brodovima, u sklopu Noa Zrće Beacha u danima Festivala organiziran je i aktivni odmor kroz vodene sportove, bungee jumping, teretanu na otvorenom. Uz Noa Beach Club, Festival se također održava i u klubu Kalypso u kojem će biti organizirani službeni after partiji.

 

Ulaznice za Festival mogu se kupiti na linku https://www.entrio.hr/event/bsh-island-festival-9-12-of-july-2020-7962 dok se popis prodajnih mjesta nalazi na www.entrio.hr/outlets

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u