Što kad se odljubite?

Objavljeno 20.08.2015 - Ona&On

Što kad se odljubite?

Odljubljivanje je jednako tako krasan osjećaj kao i zaljubljivanje . I dok vas zaljubljivanje uzbunjuje i čini pozitivno nervoznima kao da ste na nekim ludim drogama, odljubljivanje vas smiruje kao da ste popušili travu.

Odljubljivanje smiruje do te mjere da počinjete biti otvoreni za nova iskustva, doživljaje i zafrkanciju. Odljubljivanje vas oslobađa i čini vas sretnijima, te vam omogućuje da konačno sebe stavite u prvi plan, a ne osobu u koju ste bili zaljubjeni.

Odljubljivanje vas oslobađa od neprestanog gledanja u mobitel da vidite dali vam je draga osoba poslala poruku na viber, mobitel ili na facebook.

Odljubljivanje vam pomaže da vas više nije briga gdje se nalazi  ex draga osoba, s kim je i što radi.

Odljubljivanje vam napravi to da vas uopće ne zanima život osobe u koju ste bili zaljubljeni, sve vam je ravno.

Odljubljivanje vam pomaže da ne radite uvijek planove za sebe i osobu u koju ste zaljubljeni kao do sada, nego sad sve radite samo za sebe. Puno je jednostavnije! Koliko ste puta samo organizirali neko događanje ili putovanje za osobu u koju ste zaljubljeni , a nju je za sve to baš bilo briga? Sada više toga nema i veselite se, slobodni ste.

Odljubljivanje vas je spasilo od i nekih “natezanja” koja su trajala satima .

I sad kad ste se odljubili, što dalje?

Ništa ne planirajte….prijatelji i nove ljubavi doći će  kad se najmanje budete nadali i leptiriće zaljubljivanja prema nekom drugom ćete opet osjetiti.

Budite emotvni i osjetite život, uživajte!

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u