Spontani prosvjed građana Rijeke protiv novih zaduženja u 9.00 u Rijeci

Objavljeno 22.07.2019 - Vijesti

Spontani prosvjed građana Rijeke protiv novih zaduženja u 9.00 u Rijeci

Na Faecbooku je osvanuo spontani poziv koji poziva građane Rijeke da izvrše pritisak na Obersnela da se ponovno zadužuje za propale i nerentabilne projekte.
Sjednica Gradskog vijeća grada Rijeke počinje u 09,30 24. srpnja (srijeda), a svi koji možete sudjelovati u mirnom prosvjedu protiv kreditiranja obnove Galeba dođite u 09,00 pred Gradsku vijećnicu, stoji u pozivu građanima Rijeke.

Iako je gradonačelnik Obersnel najavio obnovu Galeba novcem poreznih obveznika uz pomoć Gradskog Vijeća ili bez njih, građani ne misle da Obersnel smije realizirati svoje isključive projekte na račun građana, posebno ne ako se radi o nerentabilnim projektima jer je Grad Rijeka prezaduženi grad već sada, a razvaljena riječka obala, sramotan odnos prema kazalištima, parkovima, šetnicama, bolnicama, načinu sortiranja otpada, parkiralištima po Rijeci s naglaskom na onaj na Rastočinama, ukazuju da Grad Rijeka ima važnije infrastrukturalne radove od Galeba na koji se već do sada potrošilo toliko novaca da se mogla sagraditi marina Rijeke koja bi zarađivala oko 10 milijuna kuna godišnje i zapošljavala novih pedesetak ljudi.

Projekti Obersnela su loši, neodrživi i u načelu tjeraju ljude iz Rijeke pa ne čudi da je grad u sve lošijoj gospodarskoj i socijalnoj poziciji.

Vaš dolazak u srijedu u 9.00 ujutro pomogao bi gradskim vijećnicima koji se bore protiv novih zaduživanja, no i Obersnel bi uočio da nema mjesta bezobzirnoj politici u gradu Rijeci te da je došao kraj njegovom ponašanju.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u