SP: Hrvatska upisala veliku pobjedu protiv Makedonije

Objavljeno 14.01.2019 - Vijesti

SP: Hrvatska upisala veliku pobjedu protiv Makedonije

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavila je niz nepobjedivosti na Svjetskom prvenstvu! Nakon što izabranici Line Červara slavili protiv Islanda i Japana, danas su u trećem kolu u skupini B svladali Makedoniju 31:22 (16:11).

Najbolji strijelac u redovima Kauboja bio je Domagoj Duvnjak sa šest pogotka te je dodao i osam asistencija pa je proglašen najboljim igračem utakmice, a sjajan je na hrvatskim vratima bio Marin Šego s 12 obrana.

Hrvatska dosad maksimalno protiv Makedonaca

Lazarov: Hrvati su pravi primjer kako se bori za svoju državu

Makedonija je u prvoj nedjeljnoj utakmici svladala Bahrein 28:23 i također sa stopostotnim učinkom očekuje današnji dvoboj.

Izbornik Lino Červar uspio je protiv Japanaca odmoriti Luku Cindrića, koji će biti važna karika u utakmici s Makedonijom, ali i Španjolskom, u kojima ćemo odlučivati o prvome mjestu u skupini.

Makedoniju vrlo dobro poznaje Igor Karačić, koji je s Vardarom bio prvak Europe, a njegovi sadašnji i bivši klupski trener su na klupi makedonske reprezentacije.

– Raul mi je bivši trener, a pomoćni trener Parrondo je sadašnji. Sigurno da poznaju mene i Cindru odlično, ali poznajemo i mi njih, tako da će sigurno biti malo nadmudrivanja. No, nadam se našoj pobjedi.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u