ŠOKANTNO, Stanković zna koja je omiljena čokolada srbijanskog premijera, ali ne i hrvatskog

Objavljeno 19.12.2016 - Vijesti

ŠOKANTNO, Stanković  zna koja je omiljena čokolada srbijanskog premijera, ali ne i hrvatskog

Da se apsurdi događaju svakodnevno svima je jasno, no kad jedan voditelj HRTa, pozna bolje ukus i privatne želje premijera neke druge države, od premijera vlastite države onda je to u svakom slučaju diskutabilno.

Aleksandar Stanković u svojoj emisiji koja se zove “Nedjeljom u 2” i ovoga puta je pokazao da bez obzira što ne vodi emisiju koja se nalazi u programu HRTa za nacionalne manjine, ponaša se kao da je u najmanju ruku riječ o malo proširenijoj emisiji Prizma koja je zadužena za nacionalne manjine.

Pitanja Stankovića premijeru hravtske Vlade su tako bila na razini emisije o nacionalnim manjinama s naglaskom na onu srpsku.

Tako je Stanković u emisiji poklonio čokoladicu koja nosi ime po komunističkom aktivistu Krašu uz napomenu da je eto upravo ta čokoladica najdraža premijeru Srbije Vučiću. Stanković je pozvao našega premijera i na koncert jednoga pripadnika nacionalne srpske manjine u Lisinski da eto premijer Plenković vidi da nije on baš tako loš, ujedno mu zaboravljajući kazati da se isti nije ogradio od srpskoga agresivnog ponašanja u devedesetima jer se isti ograđuje od priznanja da su Srbi bili agresori na Hrvatsku. Ovo društveno ograđivanje nije bitno, ali je zato Stanković tražio od premijera Hrvatske da se osobno ogradi i ispriča od postavljanja ploče palim hrvatskim braniteljima u Jasenovcu, kao da ih je on postavljao.

Novinar i urednik Aleksandar Stanković pitao  je premijera Plankovića zašto o spomen-ploči u Jasenovcu nije zauzeo vrijednosni sud, ali nije objasnio zašto Rade Šerbedžija nije nikada zauzeo vrijednosni sud o oružanoj agresiji Srbije i Srba na Hrvatsku u kojoj je 30 posto Hrvatske bilo okupirano i ubijeno je 20 000 ljudi.

U maniri dobre emisije za nacionalne manjine, Stanković je također probao tražiti objašnjenje zašto Hrvatska  blokira mu milu Srbiju u ulasku u EU te je naveo da je američki potpredsjednik Joe Biden navodno podržao Srbiju, a ne Hrvatsku u ovom slučaju što je naravno netočno.

Tolika briga o Srbima i srpskim pitanjima u emisiji “Nedjeljom u 2” ukazuje da je program za nacionalne manjine na HRTu uz PRIZMU dobio i još jednu emisiju. U Emisiji “Nedjeljom u 2” je kroz zadnjih deset godina bilo uvršteno više političara i umjetnika iz BiH i Srbije, nego u cijelom nizu emisija PRIZMA, deklariranoj emisiji o nacionalnim  manjinama na HRTu.

Nikome naravno NE SMETA što je Stanković od emisije “Nedjeljom u 2” stvorio emisiju za nacionalne manjine posebno za one s prostora bivše države, no to onda treba kazati jasno i glasno, bez srama, jer tu emisiju ipak plaćaju građani Hrvatske.

Hrvati su tolerantni i prihvatiti će još jednu emisiju o nacionalnim manjinama…….

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u