Šok! Hrvatski građani već 2,5 godine plaćaju za plaće Uljaniku……

Objavljeno 12.03.2019 - GospodarstvoVijesti

Šok! Hrvatski građani već 2,5 godine plaćaju za plaće Uljaniku……

Uoči današnjeg sastanka vladajuće koalicije novinari su “uhvatili” ministra uprave Lovru Kuščevića i ispitali ga o mnogim dnevnopolitičkim aktualnostima, no jedna je posebno šokirala, građani hrvatske kroz državni proračun već dvije i pol godine plaćaju plaće djelatnicima Uljanika jer to nisu bili osigurati sami.

Ministar je mrtvo hladno kazao da : “Ova Vlada je jako puno napravila za Uljanik, preko 2 milijarde kuna jamstava, plaće iz proračuna već zadnje dvije i pol godine. Treba odgovorno pristupiti tome, a to će Vlada i napraviti, rekao je Kuščević.”

Nitko ne razumije kakvo je odgovorno ponašanje Vlade kada ona zna već dvije i pol godine da Uljanik ne može sebi osigurati normalno poslovanje jer kao prvo nemaju novaca, a kao drugo pokrala ih je vlastita uprava za koje je bilo i više nego dovoljno novaca.

Nitko nije procesuiran, izvidi traju presporo i predugo i na kraju će se cijeli problem zaboraviti. Kakva je to politika?

Građani hrvatske traže od Vlade RH da u roku od mjesec dana pozatvara krivce za stanje u Uljanik grupi jer je nakon izvida svima sve jasno. Novaca nema, uprava je pokrala i osramotila Uljanik Grupu i novce treba vratiti.
Može li Vlada osigurati ovakav ishod?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u