Škoro predao čak 80 000 potpisa podrške građana Hrvatske

Objavljeno 03.12.2019 - Vijesti

Škoro predao čak 80 000 potpisa podrške građana Hrvatske

Da je građanima već dosta dominacije HDZa i SDPa dokazuje i Današnjih 80 000 potpisa koje je prikupio predsjednički kandidat Miroslav Škoro!

Miroslav Škoro danas je zahvalio svima, a posebno volonterima i stranci MOST koja je podržala ovoga kandidata, kao i svim ostalim strankama i pojedincima koji su ga podržali.

Živimo u zemlji u kojoj vlada strah. Pozivam sve da 22. prosinca izađu na izbore, da razbijemo taj strah, da napravimo promjenu. Hravatska treba promjenu i nema vremena. Pozivam sve da već 22. prosinca u prvom krugu razvijemo taj strah. Nemamo vremena niti za 2. krug, niti za neke dodatne eksperimente, izjavio je Miroslav Škoro.

O kakvom strahu se radi nije bilo jasno jedino novinaru NOVA TV Mislavu Bagi pa je pitao predsjedničkog kandidata da mu pojasni o kakvom strahu se radi?

Škoro mu je jednostavno pojasnio da smo prije živjeli u jednostranačkom strahu, a sada u dvostranačkom strahu i da zbog toga nema demokracije, pluralizma i drugačijeg mišljenja od onog kako ga vide HDZ i SDP.

Škoro je podržao prosvjetare i drži da je sadašnji kompromis Vlade i sindikata loš te da se vidi da ljudi koji nam vode državu nemaju iskustva niti jedan dan u realnom sektoru!

Na pitanje kako komentira izjavu Kolinde Grabar Kitarović da će nositi Bandiću kolače i u zatvor ako bude trebalo, kazao je da je već o tome rekao u svojoj objavi “PROŠLA BABA S KOLAČIMA”.

Škoro je kazao da je predsjednica svojim ponašanjem izvršila pritisak na hrvatsko pravosuđe te da joj 22. prosinca treba omogućiti da postane građanka pa da nosi kolače kome želi jer misli da kao predsjednica države ovo što sada radi nije u redu!

Poziva i Vladu da odstupi jer je sadašnja predsjednica izravni eksponent HDZa i Plenkovića, a narod će već sada u prvom krugu pokazati što misli o Plenkoviću i njegovoj vladi.

Miroslav Škoro drži da ukoliko građani ne pokažu povjerenje Kolindi Grabar Kitarović da će to biti jasni pokazatelj Plenkoviću koliki je njegov legitimitet!

Do sada je predano pet kandidatura – učinili su to Zoran Milanović, Mislav Kolakušić, Nedjeljko Babić, Dejan Kovač i Anto Đapić. Osim Škore, za danas su predaju kandidatura najavili aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Dario Juričan, Katarina Peović i Ivan Pernar, dok je Vlaho Orepić sinoć odustao.

Međutim, brojka od 10 potencijalnih kandidata ne mora biti konačna budući da kandidati predaju potpisa ne moraju najaviti Državnom izbornom povjerenstvu – podsjeća član i glasnogovornik DIP-a Slaven Hojski.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u