Sjajan početak godine za 2CELLOS!

Objavljeno 12.01.2018 - Zabava

Sjajan početak godine za 2CELLOS!

Na pitanje da li im lakše svirati po svijetu ili kod kuće, dečki kažu: „Mi uvijek dajemo sve od sebe gdje god da sviramo, ali doma je jedan poseban osjećaj i posebna je napetost u zraku jer znaš puno ljudi u publici. Doma osjećaš tu neku odgovornost koju ne osjećaš u drugim zemljama.“

Rasprodan gold i premium parket u Zagrebu !
Dvorane se popunjavaju munjevito što potvrđuje i rasprodan kapacitet gold i premium parketa u Zagrebu i vrlo malo preostalih karata za parket 1 i parket 2 kao i svi segmenti tribine dolje.

Split također bilježi rast prodaje, a s obzirom na manji kapacitet i tu se očekuje rasprodaja najboljih mjesta u sljedećim danima.

2CELLOS su prije tjedan dana predstavili i novi spot za pjesmu „My Heart Will Go On“, odnosno pjesmu iz filma „Titanic“ koji bilježi gotovo 500.000 pregleda na YouTubeu.

Na spotu je radio Aleksandar Kerekeš-Keky koji je redatelj spota i direktor fotografije, a Luka i Stjepan su ranije s njim snimali i spot „Now We Are Free“ iz filma Gladiator.

Iako je ostalo nešto više od dva mjeseca do samih koncerata, daje se naslutiti kako će se tražiti karta više za ovaj glazbeni spektakl.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u