SDP ipak zadovoljan s nastupom Ingrid Antičević u Brusselu

Objavljeno 01.03.2013 - Vijesti

SDP ipak zadovoljan s nastupom Ingrid Antičević u Brusselu

Gluposti nema kraja, neslužbeno saznajemo da je kompletni SDP zadovoljan s nastupom Ingrid Antićević u Brusselu i da oni ne vide ništa sporno u nastupu njihove “ingliš primadone” u glavnom gradu EU.

SDP je došao do svoga maksimuma i više nama napretka. Ingrid Antičević je samo pokrenula pitanje građana Hrvatske o povjerenju ovakve Vlade.

U SDPu je svima jasno da je Ingrid Antičević svojim govorom u Brusselu napravila veću štetu za međunarodnu poziciju države nego Ivo Sanader u svih 20 godina u politici, no divnim čudom to ih zabavlja, kao i postavljanje ploča u Vukovaru na srpskom jeziku.

Doista provokacija hrvatskih građana od strane  SDPa i nesmotrenost i bahatost nemaju kraja. Kakva je to postala stranka?

Stil govora  Slavka Linića, Željka Jovanovića, Ingrid Antičević, Rajka Ostojića, Milanke Opačić, Vojka Obersnela, Zorana Milanovića,  zna toliko često puta biti iritantntan klasičnom Hrvatu, da se često zapitamo od kuda su ovi, i koga oni to predstavljaju. Doslovno je nemoguće naći u Rijeci, Zagrebu, Zadru, Splitu, Dubrovniku ili Osijeku bahatije ljude od navedenih u ovome tekstu.

Ovim političarima nedostaje više kućne kulture, kulture govora, slušanja, ponašanja u javnosti. Nedostaje im i opće kulture povijest, strani jezici, gospodarstvo, sociologija, moral. Nedostaje im više dobre volje i više ljubavi prema Hrvatskoj.

Jedino što imaju na pretek, je bahatluk!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u