Samsung Roadshow nastavlja IT avanturu u Pazinu i Puli

Objavljeno 06.07.2020 - Zanimljivosti

Samsung Roadshow nastavlja IT avanturu u Pazinu i Puli

Na veliko oduševljenje svih obožavatelja inovacija, moderne tehnologije i pametnih rješenja, tvrtka Samsung ove će godine diljem Lijepe naše održati jedinstveni roadshow s najnovijim proizvodima. Nakon Zagreba, Siska i Kutine te Senja i Crikvenice, ovaj prodajno-savjetodavni mobilni paviljon seli se u Istru. Tako će u Pazinu biti 6. i 7. srpnja, a zatim će posjetiti Pulu 9. i 10. srpnja. Posjetitelji će tako moći razgledati, isprobati i kupiti najnovije Samsung proizvode po promotivnim cijenama, što je izvrsna prilika želite li sebi ili nekome od svojih najmilijih pokloniti proizvod za pamćenje.

Samsung Roadshow jedinstveni je ekosustav proizvoda koji uključuje dio inovativnog Samsung portfelja uređaja; od pametnih telefona, satova, tableta i bežičnih slušalica do malih i velikih kućanskih uređaja, televizora, surround sistema te monitora. Građani će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung uređaja – Galaxy S20 seriju, revolucionarne preklopne uređaje – Galaxy Fold i Galaxy Z Flip, nove 8K QLED i lifestyle televizore The Frame, The Sero i The Serif te kućni klimatizacijski sustav Wind-FreeTM.

„Ove godine Samsung Roadshow posjetit će čak 13 hrvatskih gradova te pojedine gradove u susjednoj nam Sloveniji i Srbiji. Veselimo se što našim korisnicima i svim zaljubljenicima u tehnologiju na ovaj način možemo približiti naše proizvode i nadamo se da se vidimo u što većem broju.“, rekao je je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.
Cijela turneja održava se u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, pritom nudeći drugačiji doživljaj bogate tehnološke ponude u novim normalnim uvjetima

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u