S ovakvom Srbijom ne smije biti pregovora jer podržavaju terorizam

Objavljeno 09.02.2018 - Vijesti

S ovakvom Srbijom ne smije biti pregovora jer podržavaju terorizam

Iako je svima jasno da je kompletni državni vrh Srbije nastavak zločinačke politike Slobodana Miloševića, nejasno je zašto se hrvatski političari jasno ne odluče za blokiranje pregovora s teroristima i onima koji terorizam protiv Hrvatske potiču i podržavaju te zašto se Vučiću, Nikoliću, Šešelju, Dačiću, Vulinu, Dodiku i ostalima iz plejade redikalista Srbije ne zabrani trajno ulazak u Hrvatsku uz etiketu da su neprijatelji Hrvatske države. Ovom popisu trebao bi se pridružiti i Milorad Pupovac koji često imama identične stavove kao i srbijanski radikali i niakada se ne zauzima za interese republike Hrvatske.

Srbija je napala Hrvatsku i postoje bezbrojni dokazi za to jer imamo kamere, fotoaparate, dokumente i traskripte i žive svjedoke pa se očekuje plaćanje ratne odštete Hrvatskoj, zabrana rada ekstremnim srbijanskim političarima.

Srbija je učinila brojna nedjela na području RH i Srbija ne bi smjela ući u EU s fašističkim stavovima  baziranih na “istinama” Slobodana Miloševića.

Hrvatima je neprihvatljiv poziv Kolinde Grabar Kitarović radikalu Vučiću u Zagreb, ali i koalicija HDZa i Plenkovića s radikalom Pupovcom.

Srbija je ponovno otela kontroli i nevjerojatno je da je hrvatsko pravosuđe zanemarilo tužbu Hrvatske prema Srbiji za ratnu odštetu pa se postavlja jasno pitanje tko je zbog toga kriv.

Hrvatski građani traže jasnu odgovornost političara Hrvatske u sadašnjosti i budućnosti jer je nevjerojatno da hrvatska diplomacija šalje Srbiji pomirbene tonove s naznakama da će im se pomoći u ulasku u EU bez da se od Srbije jasno i nedovosmisleno traži isprika za strahote učinjene u devedesetima i za plaćanje ratne odštete.

S ovakvom Srbijom NEMA PREGOVORA! Oni su terororisti u odijelu i kravati!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u